Fetullah Gülen ile hiç görüştünüz mü sorusuna Sadullah Ergin ne yanıt verdi

Fetullah Gülen ile hiç görüştünüz mü sorusuna Sadullah Ergin ne yanıt verdi
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) listesinden milletvekili adayı gösterilen ve adalet bakanlığı yaptığı dönemde görülen davalar nedeniyle eleştirilerin hedefi olan DEVA Partili Sadullah Ergin'den 'Fetullah Gülen ile görüştünüz mü?' sorusuna yanıt geldi.

ŞAHİN YILDIZ / GÜNBOYU

Millet İttifakı''nın ortak listesi kapsamında seçimlere CHP''nin listesinden ve Çankaya''dan milletvekili adayı gösterilen eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Habertürk''te katıldığı televizyon programında merak edilen sorulara yanıt verdi.

Sadullah Ergin, sunucu Mehmet Akif Ersoy''un ''Hiç Fetullah Gülen ile görüştünüz'' mü sorusuna işe şu yanıtı verdi:

Doğrudan bir görüşmem yok. Siyasetçilerin geniş görüşme yelpazesi vardır. Geçmişte bir görüşmemiz olmuş olabilir, çok eski. Yurt dışında Amerika''da iken Türk Festivali vardı. Hatay''ın esnaf dernekleri gitmişlerdi. Türkiye''nin yerellerini tanıtan ürün satışları, folklorik şeyler yaptırıyordu. Bölgenin siyasetçileri, sivil toplum örgütleri Hatay''ı tanıyorduk. O esnada temas oldu. Bulunduğu yerde Pensilvanya''da oldu. 2004-2005 olabilir. Sadece bir ziyaret oldu. Kalabalık bir heyetimiz vardı. Turistik ziyaret gibi gelinip geçildi. Benim çizgim belli. Milli Görüş''ten gelmiş bir insanım. Görüştüğümüz insanlar değil, yaptığımız işlere bakmak lazım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar