Eşek sütü sabununa rekor zam geldi! Tüm cilt hastalıklarına derman oluyordu

Eşek sütü sabununa rekor zam geldi! Tüm cilt hastalıklarına derman oluyordu
Ekonomin kötüye gitmesiyle hemen hemen her gün yeni bir ürüne zam gelirken, eşek sütü sabunu da bundan nasibini aldı.

AHMET UNUTGAN-GÜNBOYU

Artan enflasyonla beraber gıdadan kozmetiğe her türlü ürüne zam gelmeye devam ederken, eşek sütü sabununa gelen zam ise sosyal medyada gündem oldu.

Son gelen zamlarla beraber eşek sütü sabunun 1000 gramın fiyatı 1173 TL''ye yükseldi.

EŞEK SÜTÜ SABUNU FAYDALARI NEDİR?

Eşek sütü sabunu son yılların popüler güzellik ürünleri arasında yer alıyor. Eşek sütünün cilt üzerindeki faydaları uzun yıllardır biliniyor. Eşek sütü sabunu da cildi besleyen, nemlendiren ve gençleştiren özellikleri sayesinde rağbet görüyor. Eşek sütü sabunu birçok fayda sağlar. Eşek sütü faydaları:

Cilt sağlığı: Eşek sütü sabunu cilt sağlığını iyileştirir. Cildi besleyici ve nemlendirici özellikleri sayesinde nemlendirir ve cildin daha yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Kırışıklıklar: Eşek sütü sabunu, antioksidanlar açısından zengindir ve ciltteki serbest radikallerle savaşır. Bu da kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur ve cildi gençleştirir.

Egzama ve dermatit: Eşek sütü sabunu, egzama ve dermatit gibi cilt hastalıklarının tedavisine yardımcı olabilir. Cildi yatıştırır ve iltihapları azaltarak cilt tahrişini hafifletir.

Yaralar: Eşek sütü sabunu, yaraların iyileşmesine yardımcı olabilir. Antibakteriyel özellikleri sayesinde, enfeksiyon riskini azaltır ve yaraların daha hızlı iyileşmesine yardımcı olabilir.

Saç sağlığı: Eşek sütü sabunu saç sağlığına da faydalıdır. Saçı nemlendirir, saç derisini yatıştırır ve kepek oluşumunu önler.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar