Dilan Polat fenomen Taha Duymaz için bakın neler söyledi? Paylaşımları sosyal medyada olay yarattı!

Dilan Polat fenomen Taha Duymaz için bakın neler söyledi? Paylaşımları sosyal medyada olay yarattı!
Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay’da enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan depremin olduğu ilk saatlerden itibaren haber hala bir haber yok. Hakkında çıkartılan çeşitli iddiaların otaya çıktığı fenomen için Dilan Polat da yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Kendi imkanlarıyla yemek yaparak fenomen olan Taha Duymaz, Cumhuriyet tarihinin en büyük depremi olarak adlandıran Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde Hatay’da göçük altında kalmıştı. Günlerdir hakkında çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi. “Rambolingo7” adlı hesaptan yapılan paylaşımlarda Taha Duymaz’ın ailesi hakkında herkesi şoka uğratan paylaşımlar ortaya atıldı. Bu hesap Duymaz''ın cenazesinin ilk saatler çıkarıldığını yazdıktan sonra hesabı kapandı.

 

Konuyla ilgili ilk günden itibaren ilgilenen fenomen Dilan Polat da, Taha’nın vefat ettiğini düşündüğü bir story paylaşınca sosyal medyada olay oldu.

Öğrendiklerinden sonra midesinin bulandığını söyleyen fenomene "Bu işi çözeceğim" dedi. Dilan Polat açıklamasında "Ben Taha''nın vefat ettiğini düşünüyorum daha fazla konuşmak istemiyorum" diyerek gündem oldu.

Dilan Polat gelen sorular sonrasında üst üste paylaşımlar yaptı. Dilan Polat Taha Duymaz''ın ablası hakkında ise "Yürüyerek değil koşarak yararak giderdim mantığım almıyor" yorumunda bulundu.

Polat ayrıca ablanın sosyal medya hesabında yaptığı değişikliği de söyleyerek "Böyle zamanda bunu mu düşünürsün garip" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar