O fotoğraf umut yeşertti: Oyuncu kuzeni enkazdaki Taha Duymaz’ın son durumunu paylaştı!

O fotoğraf umut yeşertti: Oyuncu kuzeni enkazdaki Taha Duymaz’ın son durumunu paylaştı!
Hatay’da meydana gelen depremde enkaz altında kalan ve 11 gündür haber alınamayan genç fenomen Taha Duymaz’a ilişkin son durumu akrabası müzisyen ve oyuncu Ragıp Narin paylaştı.

Çektiği yemek videoları ile sosyal medyada fenomen haline gelen 19 yaşındaki Taha Duymaz Hatay’daki depremde 9 katlı apartmanın bodrum katında enkaz altında kaldı. Duymaz’ın akrabası Ragıp Narin, enkazdaki çalışmalar hakkında fotoğraflar paylaşarak bilgi verdi.

Deprem anından itibaren enkaz alanında umutla bekleyen Ragıp Narin, Taha’nın enkaz altında olduğu binadaki çalışmaları aktardı. Narin’in aktardığı son bilgilere göre Taha’nın enkaz altında kaldığı binanın üzerine başka bir bina daha yıkıldı. Yan tarafta yıkılmak üzere olan bina nedeniyle enkazda çalışma yapılamıyor. Öncelikle o binanın traşlanması gerekiyor.

Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz’ın sosyal medyadan yardım çağrısına fenomen Burak Çözen ve Dilan Polat da sessiz kalmamıştı. Taha için ilk günden bu yana yardım çalışmaları yürüten fenomen Dilan Polat, alana gitmiş, çalışmalar için yardım etmişti.

Taka Duymaz’ın olayı sosyal medyada karmakarışık bir hale geldi. 11 gündür enkaz altında olan Duymaz’ın yaşadığına dair olan umutlar azaldı. Taha Duymaz’ın enkazında yeterli çalışma yapılmaması, AFAD’ın enkaza uğramaması, Koreli ekibin gelip sonrasında işlem yapmadan gitmesi sadece gönüllülerin yardıma gelmesi tepkilere neden oldu.

Taha Duymaz''ın yaşayıp yaşamadığı onu takip eden 1.3 milyon takipçisi ve sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar