Fenerbahçeliler bu bağlantıları konuşuyor... Emre Belözoğlu bugünlere gelene kadar neler yapmış neler

Fenerbahçeliler bu bağlantıları konuşuyor... Emre Belözoğlu bugünlere gelene kadar neler yapmış neler
Fenerbahçe'de Süper Lig'de art arda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Erol Bulut ile Sportif Direktör Emre Belözoğlu eleştirilerin hedefi haline geldi. Fenerbahçeli bir taraftarın Emre Belözoğlu ve Erol Bulut hakkında sıraladığı iddialar ise çok konuşulacak.

Fenerbahçe bu sezon kurduğu iddialı kadro ile ligde şampiyonluk yarışının en iddialı takımı olarak gösterilirken, son dönemde art arda kötü sonuçlar almasının ardından taraftarlar tarafından sert eleştirilerin hedefi haline geldi.

Bu eleştirilerin en başında gelen isim Sportif Direktör Emre Belözoğlu oldu.

Sezon öncesi yapılan transferlerin tamamını gerçekleştiren Emre Belözoğlu hakkında ortaya atılan iddialar ise çok konuşulacak.

Twitter'da Safa Kibar isimli Fenerbahçe taraftarının Emre Belözoğlu ve Teknik Direktör Erol Bulut hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

Safa Kibar, Emre Belözoğlu ve Okan Buruk'un menajerlik şirketi sahibi olduğunu, şirketin başında da Ahmet Bulut'un gözüktüğünü öne sürdü. 

"EMRE'NİN SÖZÜNDEN ÇIKMAYACAK..."

"Fakat daha büyük skandala, yani Fenerbahçe’yi ilgilendiren kısmına geçelim" diyen Kibar, "O menajerlik şirketinin ortağı olan Emre’nin Fenerbahçe Sportif Direktörü olduğunda Fenerbahçe’ye getireceği hoca kim olabilir? Tabiki liyakat sahibi, takım üzerinde Emre’den daha çok etkili olabilecek, takımın ihtiyaçlarına uygun düşünüp ona göre isteklerde bulunacak tecrübeli biri değil de… Emre’nin sözünden çıkmayacak, Emre’nin transferlerine karışmayacak, Emre’nin her dediğini kabul edebilecek biri olması gerekir diye düşünürken..." iddialarıyla Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğü görevinde getirilme nedenlerini sıraladı.

"EMRE'NİN ORTAĞININ OYUNCUSU"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un futbolculuk dönemine dikkat çeken Kibar, "Emre’nin FB’nin başına hoca olarak getirdiği Erol Bulut’un da, futbolculuk zamanında, Emre’nin menajer ortağı Ahmet Bulut’un oyuncusu olduğu bilgisiyle karşılaşıyoruz. Tabi sadece bununla da sınırlı kalmıyor. Bu ilişki ağı yıllardır hep “ahbap-çavuş” birlikteliklerini sürdürerek devam ediyor... Erol Bulut antrenörlük kariyerine de malum menajerlik şirketinin diğer ortağı olan Okan Buruk’un yardımcısı olarak 2013/14 sezonunda Elazığspor’da başlıyor ve o sezon Elazığspor’u küme düşürüyorlar" diye devam etti.

"EROL BULUT İLE TEKRAR BULUŞUYORLAR"

Safa Kibar devamında şu ifadeleri kullandı:

"Sonrasında da hepinizin malumu olan 'Beylerbeyi Lobisi'nin proje takımı olan Başakşehir’de Abdullah Avcı’nın yardımcılığına getiriliyor. Bir yıl sonra da zaten Emre Belözoğlu da Başakşehir’e geliyor ve Erol Bulut ile Emre Belözoğlu tekrar buluşuyorlar.

 

Şimdi gelelim tekrar Fenerbahçe’ye. Bu “ahbap-çavuş” düzeni yıllardır gittikleri her kulüpte kendi borularını öttürebilmek ve gittikleri kulübü çiftlik gibi kullanabilmek için her türlü lobileşme/adam kayırma/gruplaşma/huzursuzluk çıkarma yoluna başvuruyorlar.

 

Kendilerinden olan adamı çalıştıkları kulübe getirebilmek için, kendilerinden olmayan adamı da çalıştıkları kulüpten gönderebilmek için her yolu deniyorlar ve o kulübe her türlü zararı vermekten hiç çekinmiyorlar.

 

Erol Bulut’u Fenerbahçe’ye getirebilmek ve “beylerbeyi lobisi”ni Fenerbahçe’ye sokabilmek için de geçen sezondan itibaren bu kulübe verilebilecek her türlü zararı verdiler. Ersun hoca’yı istifa sürüklerken yaptıkları şeyler hepimizin malumu. Yetmiyor…

 

Üstüne bir de hiçbir başarısı bulunmayan Erol Bulut’u sırf tanıdık kontenjanından Fenerbahçe’nin başına getirip kolayca kullanabilmek için geçen sezon son 10 haftayı hocasız geçirerek takımımızın olası Avrupa Ligine gitme ihtimalini çöpe atmaları bunun ikinci perdesi.

 

Takımın başında tabiki Fenerbahçe’ye getirmeye çalıştıkları kendi menajerlik şirketlerinin oyuncularını veto edip onların menajerlik şirketlerinde bulunmayan Fenerbahçe’nin gerçek ihtiyaçlarına uygun isteklerde bulunacak bir teknik direktörü istemeyeceklerdi.

 

Ahmet Bulut’un geçen sezon Beşiktaş’a satmaya çalışıp da satamadığı oyuncuları bu sezon biz neden aldık? Gerçekten Fenerbahçe seviyesinde ve Fenerbahçe'ye uygun oyuncular mıydı?

 

Emre Belözoğlu kariyeri boyunca hep bazı lobilerin/grupların başını çekmiş ve bu lobileşme çabası için de, içinde bulunduğu kurumun menfaatlerini zerre düşünmeden huzursuzluklar çıkarmış bir karakter olması Daum’un anlattığı şu anıda fazlasıyla ortaya çıkıyor.

 

Emre Belözoğlu takımın başında kendini ispatlamış başarıya ulaştıracak teknik adamlar olduğunda bile sırf kendi lobisinin adamı olmadığı için huzursuzluk çıkarıp göndermeye çalışırken...

 

Takımın başına kendisi ve kendisi gibi henüz hiçbir başarı yakalayamamış fakat sırf tanıdık olduğu için lobisini sürdürecek adamları kulübe doldurduğunda ise taraftardan birlik olunması gerektiğini istemektedir. Hangi birlik? Emre Belözoğlu’nun “Beylerbeyi” birliği mi?"

İşte o paylaşımlar:

tweet-006.jpgtweet2-007.jpgtweet3-002.jpgtweet4-002.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar