Fenerbahçe taraftarı 'Hükümet istifa' diye bağırdı: Katarlı yayıncı kuruluş sesi kıstı!

Fenerbahçe taraftarı 'Hükümet istifa' diye bağırdı: Katarlı yayıncı kuruluş sesi kıstı!
Fenerbahçe taraftarı, ertelenen Konyaspor karlışması öncesinde tribünlerde "Hükümet istifa" tezahüratında bulundu. Seslerin yükselmesinin ardından Katarlı yayın kuruluşu beIN SPORTS, taraftarın sesini kıstı.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen deprem felaketlerinin ardından birçok alanda olduğu gibi spor karşılaşmaları da ileri bir tarihe ertelenmişti. Süper Lig''e gelecek hafta oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek olmasına karşın, lig fikstürünün sıkışmaması için ertelenen karşılaşması olan takımlar bu hafta sahaya çıkmaya başladı. 

Deprem felaketi sonrası birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve Kulüpler Birliği''nin daveti üzerine Süper Lig kulüplerinin başkanlarının Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu''nda seyrettiği mücadeleye sarı-lacivertli tribünler damga vurdu. 

"20 SENE OLDU İSTİFA ULAN"

Fenerbahçe tribünlerinden "Yalan yalan yalan dolan dolan dolan 20 sene oldu istifa ulan" sesleri yükseldi. Tribünlerde ise “Acımız tarifsiz, başımız sağ olsun” ve “Yaşaran gözler ümit dolacak” pankartları yer aldı.

YAYINCI KURULUŞTAN TARAFTARA SANSÜR

Fenerbahçeli taraftarların herhangi bir hakaret içermeyen istifa sloganları atmasının hemen ardından yayıncı kuruluş beIN Sports tribünlerin sesini kıstı. Katarlı şirket geçmiş yıllarda da kulüplere taahhüt ettiği ücretleri ödememiş ve Türkiye Futbol Federasyonu''ndan milyon dolarlarca indirim almıştı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar