Bahçeli, istifa diye bağıran taraftarları hedef aldı! ''Maçlar seyircisiz oynansın''

Bahçeli, istifa diye bağıran taraftarları hedef aldı! ''Maçlar seyircisiz oynansın''
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Fenerbahçe taraftarının "Hükümet istifa" diye bağırmasının ardından bugün de Beşiktaş taraftarının aynı tepkiyi göstermesi üzerine futbol maçlarının seyircisiz oynanması çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından ertelenen futbol karşılaşmaları, bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Dün, Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe''de taraftar, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu''nu "AKP istifa" sesleriyle inletmişti. Söz konusu tezahüratın ardından Katarlı yayın kuruluşu beIN Sports taraftarın sesini kısarken, tribünlerin çağrısına bir karşılık da Beşiktaş taraftarından geldi.

Beşiktaş ile Antalyaspor, İstiklal Caddesi''nde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısı nedeniyle ertelenen karşılaşma için Vodafone Park''ta sahaya çıktı. Beşiktaş taraftarı ise dakikalarca "Hükümet istifa" sloganı ile deprem felaketi sonrası eleştiri yağmuruna tutulan hükümeti hedef aldı. 

KULÜP BAŞKANLARINA GÖZDAĞI

Protestoların artması ve taraftarın dakikalarca istifa sloganı atmasının ardından Cumhur İttifakı ortağ Milliyetçi Hareket Partisi''nin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından şok bir paylaşım yaptı.

Taraftarların hiçbir hakaret içermeyen, demokratik istifa sloganlarına dahi zillet ve rezalet diyen Bahçeli, söz konusu sloganları engellemek için kulüplere çağrıda bulunarak, aksi halde karşılaşmaların seyircisiz oynanmasını istedi. 

İşte Bahçeli''nin konu hakkındaki ifadeleri...

"Milliyetçi Hareket Partisi depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza yapılan saygısızlığı, ülkemizin böylesi hassas ve acılı günlerinde sporun kirli siyasete alet edilmesini şiddetle kınamaktadır.

Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir.

Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar