Pedro imza için İstanbul'da

Pedro imza için İstanbul'da
Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, bir süre Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Joao Pedro transferinde son aşamaya geldi, Bugün 09.15'te İstanbul'a gelen Pedro'nun resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Joao Pedro transferinde sona doğru

Fenerbahçe''de transfer harekatı devam ediyor. Yeni sezonun ilk resmi mücadelesinde Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe''de transfer harekatı devam ediyor. Son olarak kadrosuna genç oyuncu Tiago Çukur''u katan sarı lacivertli ekip, bir süre Galatasaray''ın da gündeminde yer alan Joao Pedro transferinde imza aşamasına geldi. Pedro''yu bugün İstanbul''a geldi, Brezilyalı oyuncunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

SÖZLEŞME SÜRESİ 3 YIL

Fenerbahçe Yönetimi hafta sonu oyunun menajeri ve avukatı ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği görüşmeden olumlu cevap alması üzerine Brezilyalı oyuncuyu İstanbul''a davet etti. İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Cagliari forması giyen 30 yaşındaki yıldız oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

CAGLİARİ''YE 6,5 MİLYON EURO; PEDRO''YA 7,7 MİLYON EURO

İtalyan ekibi Cagliari ile Pazar günü gerçekleştirdiği görüşmede anlaşmaya varan sarı lacivertli ekibin İtalyan temsilcisine 6,5 milyon Euro; 3 yıllık anlaşma sağlanan Pedro''ya ise 7,7 milyon Euro ödeyeceği öne sürüldü. 

İSTANBUL''A GELDİ

 Joao Pedro, sarı-lacivertli kulüple transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul''a geldi. Pedro, İtalya''nın Palermo şehrinden hareket eden özel bir uçakla saat 09.15''te Sabiha Gökçen Havalimanı''na iniş yaptı. Ailesiyle birlikte gelen Brezilyalı 10 numarayı Fenerbahçeli yetkililer karşıladı. Pedro ve ailesi özel bir araçla havaalanından ayrıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar