Sloven oyuncuyla İtalyan ekipleri yakından ilgileniyor

Sloven oyuncuyla İtalyan ekipleri yakından ilgileniyor
Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da transferde büyük hareketlenme yaşayan Fenerbahçe'de gelen oyuncular kadar takımdan gidecek oyuncular da merak ediliyor. Sarı lacivertli forma altında mücadele eden Sloven oyuncuyu İtalyan ekibi Torino takibe aldı.

Zajc'a çizme kancası

Fenerbahçe''de Devler Ligi''nde yarışmak için hazırlıklarını sürdürdüğü Dinamo Kiev mücadelesi öncesinde sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertli formayla geçen sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Miha Zajc''a İtaltya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Torino yakın takibe aldı. 

8 MİLYON EURO''LUK TEKLİF!

Fanatik''te yer alan haberde Miha Zajc için Fenerbahçe Yönetimi''nin 8 milyon Euro tutarındaki teklifi kabul ettiği öğrenildi. Çizme ekibinin sunduğu şartları yönetim kabul ederse, transferin resmiyet kazanacağı belirtildi.

TORİNO DIŞINDA ÜÇ İTALYAN EKİBİ DAHA İLGİLENİYOR

Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sloven orta saha konusunda Torino ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Fenerbahçe''nin Miha Zajc için gelen 8 milyon Euro''luk transfer teklifini kabul ettiği kaydedildi. Zajc Fenerbahçe''ye 3 milyon 500 bin Euro tutarundaki bir bedelle transfer olmuştu. Sloven oyuncuyla Torino''nun dışında Fiorentina, Bologna ve Cagliari de ilgileniyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar