Fenerbahçe yeni sezon formalarını tanıttı

Fenerbahçe yeni sezon formalarını tanıttı
Fenerbahçe Kulübü, 2022-2023 sezonunda giyeceği formaları resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla tanıttı.

Fenerbahçe, Süper Lig''in 2022-2023 sezonunda giyeceği formaları sosyal medya hesaplarından oyuncularında yer aldığı bir videoyla duyurdu. Yeni sezon formaları Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen lansmanla tanıtıldı. 

Formadaki yıldızsız arma detayı dikkat çekerken paylaşım taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen tanıtımda Başkan Ali Koç, “Bu sezon forma satışında rekor kıracağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Tedarikçi firma tarafından tasarlanan formaların tanıtımı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, A Takım oyuncularından Mert Hakan Yandaş ve firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Her birinin ayrı hikayesi olan formaların tanıtımında, bu sezon giyilecek 3 forma da misafirlerin beğenisine sunuldu.

İç saha forması olarak nitelendirilen çubuklu forma, her bir çubuğun arasındaki beyaz çizgisiyle dikkat çekerken, bu detay kulübe ismini veren ünlü deniz fenerinin yaydığı beyaz ışığı temsil ediyor. Deplasman forması ise Fenerbahçe’nin efsane kalecilerinden Cihat Arman’a saygı niteliği taşıyor. Bu sezon giyilecek üçüncü forma ise, günlük giyimde kullanılabilecek çizgilere sahip.

Mert Hakan Yandaş: “Formalardan takım olarak memnunuz”

Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle Dinamo Kiev maçının kadrosunda yer almayan ve forma tanıtım lansmanında hazır bulunan Mert Hakan Yandaş, tanıtım sırasında konuştu. “Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu olsun” diyerek sözlerine başlayan Yandaş, “Formaları tasarım olarak çok beğendim. Reklam filmi çekimlerinde de çok eğlendik. Formalardan da takım arkadaşlarımız çok memnun. Çok şık ve çok rahat. Sahada rahat etmemiz bizim için çok önemli. Tüm camiamızın olduğu gibi benim de favori formam çubuklu forma. Cumhuriyetin 100. yılında arkasında Atatürk imzası olan bir formayla mücadele edecek olmak beni heyecanlandırıyor” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar