Bonservisi alındı şimdi de Fransa yolcusu

Bonservisi alındı şimdi de Fransa yolcusu
Galatasaray bonservisini Zamalek'ten satın aldığı Mostafa Mohammed'in kiralık olarak takımdan gönderilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Mohamed Fransa yolcusu

Bir yandan yeni sezona hazırlanan Galatasaray''da diğer taraftan da takıma gelecek ve gidecek oyuncular belirleniyor.

Sarı kırmızılı ekip Sergio Oliviera''nın ardından Haris Seferoviç''i açıklama hazırlığı içerisindeyken Mostafa Mohamed ile de yollarını ayırıyor. Sarı krımızılı ekip bonservisini Mısır Ligi ekiplerinden 6 milyon Euro karşılığında Zamalek''ten satın aldığı 24 yaşındaki oyuncusunu Fransız ekibi Nantes''a kiralık olarak gönderiyor.

NANTES YOLCUSU  

Fransız temsilcisi, Mohamed''in kiralanması konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varırken; isteğe bağlı olmak şartıyla satın alma opsiyonunu da sözleşmeye koydurdu. Nantes eğer Mısırlı golcüyü satın almak isterse sarı kırmızılılara 6 milyon Euro''luk ödeme yapması gerekecek. Mohamed''in kısa bir sürede Fransa''ya giderek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla 1,5 sezon ter döken Mısırlı forvet, 58 maçta 17 gol kaydetti. Galatasaray Yönetimi Mohamed''in bonservisi için Zamalek''a 4 milyon Dolar ödeme gerçekleştirmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar