Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş’ın araba sevdası! Şair oldu, anahtarlığa şiir yazdı

Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş’ın araba sevdası! Şair oldu, anahtarlığa şiir yazdı
Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, lüks otomobilinin anahtarına şiir yazdığı Instagram hikayesi gündem oldu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Lüks aracının anahtarına yazdığı şiirle sosyal medyada gündeme oturan Feyza Erbaş, daha önceden de euro'nun yükselmesi nedeniyle en küçük çocuğunu yurt dışına çıkaramadığından yakınmıştı.

Sözcü'nün haberine göre, Feyza Erbaş, sosyal medya hesabından aracının anahtarını paylaşırken altına şu şiir satırlarını yazdı: "O kadar isterim ki seni istediğim an bulabilmeyi. Olduğun yerden seni fırt diye alıp çıkabilmeyi. Önce çantama sonra ceplerime orası olmazsa kütüphaneye ve ayakkabılığa bakmamayı… Allahım hiçbirinde yok. ‘Nerede bu acaba, nereye koydum nereye?’ nidalarıyla giyinik halde kapının önünde dizlerimin üstüne çöküp dün eve gelmemden itibaren yaşadığım tüm adımları tek tek düşünmemeyi. O kadar isterim işte sevgili anahtarım."

090051654-foto1.jpg

ÇOCUKLARININ KAÇ ÜLKEYE GİTTİĞİNİ PAYLAŞMIŞTI

Bu paylaşım öncesinde Feyza Erbaş, çocuklarının yurtdışı seyahatlerine dair bilgileri paylaşmış, en küçük oğlunun Euro'nun yükselmesi nedeniyle seyahat edemediğinden şikayet etmişti. Erbaş’ın o paylaşımı, bazı kesimlerden tepki toplamıştı.

feyze-erbas-sosyal-medya-paylasimi.webp

ALİ ERBAŞ 'ARABA ALAMIYORUZ' DEMİŞTİ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da daha önce yaptığı bir açıklamada, eleştirilerden çekindiği için yeni bir makam aracı alamadıklarını belirtmişti. "Ben 11 yaşındaki makam aracına biniyorum. Geçenlerde bozuldu yolda kaldık, koruma arabasına geçtim. Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz" diyen Erbaş'ın bu sözleri de tartışmalara neden olmuştu.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar