Fenerbahçe gece ile gündüz gibi!

Fenerbahçe gece ile gündüz gibi!
Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, ilk yarıyı geride kapattığı karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.

Süper Lig''de liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe, Nuri Şahin''in başında olduğu Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı bir oyunla başlayan sarı-lacivertliler, Norveç''li yıldızı Joshua King''in vuruşunda direkleri geçemedi. 

BATMAN SAHNEDE

Maçın henüz 14. dakikasında golcü forveti Haji Wright''ın vuruşu ile öne geçen Antalyaspor, soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti. İlk yarıda isabetli şutu olmayan Fenerbahçe, ikinci yarıya çok daha istekli başladı. 55. dakikada Belçikalı yıldızı Batshuayi ile skora dengeyi getiren ekip, 62. dakikada yeniden Batshuayi''nin penaltı golü ile öne geçti. 

HARİKA GOL İPTAL EDİLDİ

Maçın normal süresine eklenen 11 dakikalık uzatma hareketli olaylara sahne oldu. Antalyaspor, 7. uzatma dakikasında Fernando ile harika bir gol bulurken, pozisyon öncesinde çalınan ofsayt nedeniyle gol iptal edildi. Uzatma dakikalarında oyunu soğutmakta başarılı olan sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray ile yapacağı maç öncesinde Antalya''dan 3 puan ile döndü. 

Antalya deplasmanından aldığı 3 puan ile maç fazlasıyla liderliğe oturan Fenerbahçe, puanını 35 yaparak Galatasaray maçı öncesi moral topladı. Ligde salı günü oynanan bir diğer karşılaşma ise Ümraniyespor-Hatayspor arasında gerçekleşti. Sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan iki ekip, kümede kalma mücadelesinde puanları bölüşmek zorunda kaldı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar