Fenalaşan öğrenciyi, otobüs şoförü hastaneye yetiştirdi!

Fenalaşan öğrenciyi, otobüs şoförü hastaneye yetiştirdi!
Isparta'da halk otobüsünde fenalaşan öğrenciyi, otobüs şoförü hastaneye yetiştirdi.

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne ait Çünür Mahallesi-Mihri Hatun Kız Öğrenci Yurdu seferini yapan 22 numaralı otobüste yaşanan dramatik anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Otobüs şoförü Mehmet Özçelik'in hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde sağlık durumu iyi olan üniversite öğrencisi Rabia Cin (22), acil servise yetiştirildi.

Olay, Rabia Cin'in arkadaşları ile birlikte otobüse binmesiyle başladı. Seyir halindeyken aniden fenalaşan genç kız, arkadaşları ve diğer yolcuların yardımıyla ayakta tutulmaya çalışıldı. Otobüs şoförü Mehmet Özçelik, durumu fark eder etmez hemen harekete geçerek hiç duraklamadan bir özel hastanenin acil servisine yetiştirdi.

ŞOFÖR ÇOK HIZLI DAVRANDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Rabia Cin'in seyir halindeki otobüsün içinde arkadaşıyla konuştuğu, bir anda yere düştüğü ve ardından arkadaşı ve diğer yolcuların müdahale ettiği anlar net bir şekilde görülüyor. Şoför Mehmet Özçelik'in hızlı ve profesyonel müdahalesi, olayın daha büyük bir trajediye dönüşmesini engelledi.

Genç kızın hastaneye kaldırılmasının ardından sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Otobüs şoförü Mehmet Özçelik, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Öğrencinin rahatsızlandığını görünce hemen hastaneye götürmek için harekete geçtim. Sağlığı çok önemli, elimden geleni yapmak benim görevimdi" dedi. Yaşanan olay, otobüs güvenliği ve sürücülerin etkili müdahale yetenekleri üzerine bir kez daha düşünmeye sevk etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar