Fatma Kaplan Hürriyet kürsüde AKP'lilere boru gösterdi: Yıllardır saklanan büyük skandalı anlattı

Fatma Kaplan Hürriyet kürsüde AKP'lilere boru gösterdi: Yıllardır saklanan büyük skandalı anlattı
İzmit Belediyesi Meclis Toplantısında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, asbestli bir boru göstererek “İzmit halkını zehirlediniz” diyerek tepki gösterdi.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Fatma Kaplan Hürriyet, meclisteki konuşmasında AKP’li isimlere asbestli bir boru göstererek dikkat çeken bir iddiada bulundu. Hürriyet “Arkadaşlar bu nedir? Bu boru. Bu asbestli bir boru. Yıllarca zehirlediniz bu milleti. Yıllarca asbestli borudan su içirdiniz millete” dedi.

Hürriyet, şunları söyledi:

Ben şimdi size çok güzel bir şey göstereceğim. Fethiye caddesinde hizmet alan bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu boru, asbestli bir boru. Bizim alt yapıya girdiğimiz ve gördüğümüz boru. Yıllarca zehirlediniz bu milleti. Bu millete yıllarca asbestli borudan su içirdiniz. Yerin altına 350 milyon gömdük yeniledik dediniz. 25 yıl el sürmediğiniz ve milleti zehirlediğiniz borular bunlar. Biz kazma vurduktan sonra bu ekonomik koşullarda üst kurumların geciktirmeleriyle ona rağmen hala bu konuyu ele almanız, hala siyasi kurnazlıkla sürekli sürekli algı yönetmeniz çamur atmanız size yakışan şeyler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar