Fatih'te makas atan araç refüje çarptı: 1 yaralı

Fatih'te makas atan araç refüje çarptı: 1 yaralı
İstanbul'un Fatih ilçesi, bir trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi yaralandı.

Edirnekapı Rami Caddesi'nde, tehlikeli manevralar yapan bir araç, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Edirnekapı Şehitliği'nin hemen yanı başında yaşanan olay, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

34 GTV 197 plakalı otomobilin sürücüsü, makas adı verilen riskli hareketlerle ilerlerken aniden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, refüje çarparak adeta havada bir takla attı ve ters döndü. Olay yerine hızla ulaşan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, kazazedeye müdahale etmek için seferber oldu.

Sürücü Muhittin D., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Muhittin D.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerindeki ters dönen araç ise, çekici yardımıyla kaldırılarak yolun tekrar trafiğe açılması sağlandı.

Bu olay, özellikle genç sürücüler arasında popüler olan ancak son derece tehlikeli olan 'makas atma' alışkanlığının potansiyel sonuçlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, bu tür riskli sürüş davranışlarının hem sürücünün hem de diğer yolda kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye attığını ve kaçınılması gerektiğini vurguluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar