Fatih Terim, Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününde ortaya çıktı: Adı dolandırıcılık davasında geçiyordu

Fatih Terim, Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününde ortaya çıktı: Adı dolandırıcılık davasında geçiyordu
Kamuoyunda ‘Fatih Terim Fonu’ olarak bilinen dolandırıcılık iddialarının konuşulmaya başlandığından beri Terim ilk kez kameralarda görüldü. Fatih Terim, oyuncu Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah şahidi oldu.

Oyuncu Alina Boz ve Umut Evirgen, bu akşam gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi. Alina Boz’un nikah şahidi meslektaşları Burak Can ve Cemre Beygüven oldu. Umut Evirgen'in şahitliğini ise oyuncu Özge Özpirinçci ile ‘Fatih Terim Fonu’ olarak bilinen fon dolandırıcılığı davasında adı geçen teknik direktör Fatih Terim yaptı.

gaxbstuxsaa0ymc.jpeg

NİKAH CÜZDANINI FATİH TERİM VERDİ

Çifte nikah cüzdanını veren Fatih Terim, "İyi bir evlilik, bereketli bir evlilik, mutlu bir evlilik diliyorum. Allah sizi bir yastıkta kocatsın" diye konuştu.

Terim'in nikah cüzdanını takdim ettiği anları gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından paylaştı.

NELER OLMUŞTU?

Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın ünlü futbolcularında aralarında olduğu birçok kişiden “güvenli fon” ve “yüksek getiri” vaadiyle para aldığı ve bu paralarla bir saadet zinciri kurduğu iddia ediliyor. Erzan’ın bu yolla yaklaşık 40 milyon dolarlık bir vurgun yaptığı öne sürülürken, fonun içerisinde Fatih Terim’in de olması ve ünlü futbolcuların fona bu sebeple girmesi sebebiyle fonun adı kısa zamanda “Fatih Terim Fonu” olarak adlandırılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar