Kadıköy'de indirim gören kadınlar birbirlerini ezdiler: Ne alırsak kâr dediler

Kadıköy'de indirim gören kadınlar birbirlerini ezdiler: Ne alırsak kâr dediler
Kadıköy sahilde kurulan markalar çadırında esnaf açılışa özel indirim yapınca adeta izdiham yaşandı. Kampanyayı duyan ve indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, neredeyse birbirilerini ezdiler.

Kadıköy’de sahile kurulan markalar çadırı açılışa özel indirim olacağını duyurdu. Haberi duyan vatandaşlar, açılışa saatler kala sahilde çadır önünde sıraya girdi.

Kapıların açılmasıyla kapının önünde kuyruk oluşturanlar içeri girmeye çalışınca izdiham oldu. Dışarıda bekleyen yüzlerce vatandaş içeri girmekte zorlanırken, indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar alışveriş için adeta birbirleriyle yarıştı. Yoğunlukla mücadele etmeye çalışan çadırdaki çalışanları zor anlar yaşadı.

aw089934-01.jpg

“NE ALABİLİRSEK BİZİM İÇİN KAR"
Çadırda alışveriş yapmaya gelen vatandaşlardan biri olan Kemal Bozkurt, "Fiyatlar inanılmaz derecede uygun. Son zamanlarda mağazalardaki fiyatlar arttığı için burası bize ilaç gibi geldi. Ne alabilirsek bizim için kar. Dışarıda 2 bin 500 lira olan montu burada 700 liraya bulabiliyorum. Çok sayıda marka ve ürün var" dedi.

aw089934-02.jpg

“FİYATLAR OLDUKÇA UYGUN “
Alışveriş yapan başka bir vatandaş Dilek Geçit, "Fiyatları oldukça uygun. Yılbaşı hediyesi bakmak için geldik. Henüz bir kısmını gezebildik, bakmaya devam edeceğiz. Bu ders çadırlar belirli aralıklarla kurulmaya devam edilmeli bence" diye konuştu.

aw089934-04.jpg

aw089934-03.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar