Erdoğan'dan Bahçeli'ye yeni görev! Milliyetçi oylar için yeni plan ortaya çıktı

Erdoğan'dan Bahçeli'ye yeni görev! Milliyetçi oylar için yeni plan ortaya çıktı
Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde yaşadığı oy kaybını telafi etmek isteyen Cumhur İttifakı gözünü milliyetçi oylara dikti. Erdoğan'ın bu kapsamda seçim öncesi Bahçeli'ye yeni bir görevlendirme yapacağı da iddia edildi.

Türkiye seçime giderken hemen her ankette geride olduğu görülen Cumhur İttifakı, yeni planlar üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Milliyetçi seçmeni Cumhur İttifakı saflarına çekme konusunda uygulanabilecek formüller kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilmesi ve seçim öncesinde bu hamle üzerinden bir propaganda faaliyeti yürütülebileceği ifade ediliyor.

YENİ PLAN ORTAYA ÇIKTI

AKP, 14 Mayıs seçimlerine giderken özellikle MHP ve İYİ Parti tabanını oluşturan milliyetçi oylarla ilgili önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Milliyet’te yer alan habere göre, parti kulislerinde Meral Akşener’in, Altılı Masa’ya siyasi bir manevrayla geri dönmesinin parti tabanında ciddi kopuşlara neden olduğu; bu partiye oy verme konusunda tereddüt yaşayan seçmenin Cumhur İttifakı saflarına geçmesi konusunda yeni bir stratejik hamleye ihtiyaç olduğu görüşü hâkim.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar