Muharrem İnce'den Elon Musk'a çağrı! "Siyasi liderlerin hesaplarını inceleyin"

Muharrem İnce'den Elon Musk'a çağrı! "Siyasi liderlerin hesaplarını inceleyin"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bazı gazetecilerin 'Bot hesaplar Twitter'da Muharrem İnce propagandası yapıyor' iddialarına tepki göstererek, sosyal medya şirketinin sahibi Elon Musk'a çağrı yaptı. İnce, Musk'tan Türkiye'deki siyasi liderlerin hesaplarını incelemesini talep etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağını resmen açıklamıştı. 

İnce''nin son günlerde bir seçim otobüsünde dans ettiği görüntülerin sosyal medyada viral olmasının ardından kendisine yöneltilen "bot hesap kullanma" iddialarına ise tepkisi sert oldu. Gazeteci Nevşin Mengü''nin İnce''ye yönelik paylaşımları işaret ederek "İktidar ve özellikle Fahrettin Altun''un yönetimindeki ekibe bağlı çok sayıda paylaşım yapılıyor İnce''nin lehine" sözlerine tepki gösteren İnce, Mengü''yü telefonda arayarak bir polemiğe girmişti. 

Mengü''nün yaptığı bir internet yayınında yaşananları anlatmasının üzerinden, bir başka gazeteci Fatih Portakal da İnce ile benzer bir sorun yaşadığını söyleyerek, Memleket Partisi''nin lideri için sert ifadeler kullanmış ve kendisini "Güvenilecek bir insan değil" şeklinde tanımlamıştı. Tartışmaların giderek büyümesi üzerine Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, sosyla medya sistesinin sahibi Elon Musk''ı da etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

"VARSA TÜM ADAYLARIN HESAPLARINDAN BOT HESAPLARI SİLEBİLİR MİSİNİZ?"

“Sevgili Elon, rakiplerim Twitter''da beni takip eden ve destekleyen gençleri ‘bot’ hesaplar olarak suçluyor. Gerçeğin ne olduğunu açıklayabilir misiniz? Varsa, tüm adayların hesaplarından bot hesapları silebilir misiniz? Teşekkürler” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar