Fatih Portakal canlı yayında büyük bombayı patlattı! Köksal’ın arkasındaki gizli yapıyı ifşaladı

Fatih Portakal canlı yayında büyük bombayı patlattı! Köksal’ın arkasındaki gizli yapıyı ifşaladı
Gazeteci Fatih Portakal, DEM Parti çıkışıyla gündeme oturan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal arkasındaki gizli talimatı canlı yayında açıkladı.

Yerel seçimlere doğru giderken CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti çıkışı siyasi arenada geniş yankı buldu.

Geçtiğimiz günlerde seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada “Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak” diyen Köksal’ın sözleri parti içinde de tartışmaları beraberinde getirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Köksal’ın DEM Parti sözlerini isim vermeden eleştirerek, “Ya kendine başka iş bulacak ya başka parti bulacak” dedi.

Köksal’ın gündeme oturan çıkışının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Köksal’ın Zafer Partisi’nden randevu talep ettiğini aktararak, “Partimizin kapısını ona her zaman açıktır” dedi.

Özdağ’ın açıklaması üzerine Köksal, CHP'li olduğunu vurgulayarak talep iddiasını yalanladı.

PORTAKAL'DAN KÖKSAL İDDİASI

CHP’de yaşanan son gelişmeleri Sözcü TV Ana Haber Bülteni’nde değerlendiren Fatih Portakal, Köksal’ın CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın bir isim olduğunu dile getirdi. Seçimlere geri sayımın başladığı bu günlerde yapılan bu çıkışın kasıtlı olduğunu söyleyen Portakal, hem Köksal'la ilgili bir görüntü paylaştı hem de "Talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum" dedi.

"KILIÇDAROĞLU 1 NİSAN'DAN SONRASININ HESAPLARINI YAPIYOR"

Özgür Özel’in Kılıçdaroğlu ile arası bozulmasın diye Burcu Köksal’ı aday yaptığını düşünen Portakal, “Talimatı kanıtlayamam size bunu ama Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum. Çünkü ben de net konuşmayı seven bir insanım. Çünkü Kılıçdaroğlu; Onun için önemli olan İmamoğlu'nun kaybetmesi. Kılıçdaroğlu 1 Nisan'dan sonrasının hesaplarını yapıyor. Ama özellikle İstanbul'un kazanılıp kazanılmaması çok daha önemli. Partinin içerisinde böyle insanlar da var ama bu insanlara yurttaş olarak tepki verenler de var” ifadelerini kullandı.

"GİT BAŞKA PARTİYE BAK"

Köksal’ın avukat olduğunu vurgulayan Portakal, “Avukattan bahsediyoruz. İnsan referanslı bakması gerekiyor her şeye. Ama kafa böyle. Git başka partiye bak AK Parti uygun MHP de uygun yapabilirsin o partilerde olabilirsin” dedi.

"AYAĞA KALKAN EN ÖNEMLİ İSİM BURCU KÖKSAL"

Burcu Köksal’ın Kılıçdaroğlu ekibinin önemli isimlerinden biri olduğunu söyleyen Portakal, şunları söyledi: “Biliyorsunuz kurultayda iki kez yenilen bir Kılıçdaroğlu var ama kendisi hala daha siyaset sayfasını kapatmadı. O çünkü 31 Mart'ın sonucunu bekliyor. 'Ben siyasetteyim' dedi, Ankara'da büro açtı. Şimdi gelelim Kurultay zamanından aklımdan gitmeyen bir görüntüye. Kılıçdaroğlu kürsüde ve ateşli bir şekilde Burcu Hanım ayağa kalkar alkışlamaya başlar. "Sırtımdaki hançerle seçime girmek zorunda kaldım" derken bakınız ayağa kalkan en önemli isim Burcu Köksal. Etrafına da bakıyor benden başka kalkan var mı yok mu diye ve bu görüntüyü de hatırladığımız için de hemen ekranlara getirelim dedik. O daire içindeki hanımefendi Burcu Hanım. Onu da bir kez daha sizlerle hatırlatmış olayım.”

"TALİMATI ESKİ EKİPTEN ALDI"

Köksal’ın bu hareketi bilinçli bir şekilde yaptığını dile getiren Portakal, “Bilinçli bir şekilde partisine zarar vermek adına yaptığını düşünüyorum. Burcu hanımın böyle yaptığını ve talimatın da ben bir şekilde eski ekipten gittiğini düşünüyorum. Bunu kanıtlamam mümkün değil. Ama bir insan seçime giderken seçime 25 gün 24 gün kalmış ve hazırlıklar var Ankara'da, İstanbul'da orada burada çeşitli ithamlar var o ithamlarla mücadele ederken tüm zorluklara karşı mücadele ederken bir zorluk daha çıkartıyor” şeklinde konuştu.

"GENEL BAŞKAN BASİRETSİZ"

CHP lideri Özgür Özel’i basiretsizlik ile tanımlayan Portakal, “Hayır arkadaş net konuşacaksın. Bizler siyasetçinin samimi olanını seviyoruz net konuşanın seviyoruz. Ardından İmamoğlu gibi çıktı "Böyle zihniyete de yer yok" dedi. Gitmek istiyorsan başka yere gidebilirsin bu zihniyete hayır demeliyiz. Hanımefendi atmış orada günahını affettirmeye çalışıyor. 'İşte benim kapım açıktır', Şudur budur... Evet vatandaşlık payıyla herkes bu vatanını sever milletini de sever en önde de gider ama siz böyle demediniz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar