Ve sessizliğini bozdu! Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a sert Burcu Köksal yanıtı

Ve sessizliğini bozdu! Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a sert Burcu Köksal yanıtı
Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal DEM Parti çıkışıyla sözleriyle Fatih Portakal'ın iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Portakal'ın 'Burcu Köksal' iddiasına, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Gazeteci Fatih Portakal CHP'nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik ayrımcı sözlerinin sebebi olarak "Talimatı kanıtlayamam ama Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum" demişti.

Açıklamasında Portakal’a çok sert ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Aziz Milletime;

Toplumsal muhalefeti, herkese ve her şeye rağmen örgütlemiş, bu uğurda suikastlere, saldırılara, linç girişimlerine ve iftiralara göğüs germiş, toprağa dikilen bir fidanı büyütür gibi Millet İttifakını büyütmüş, serpilmesini gururla izlemiş Kemal Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi? Evine ateş atar mı? Sizlerin vicdanına bırakıyorum çünkü gidecek başka yerim yok…

Had bilmez edepsizlere;

1- Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut Genel Başkanı'na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir! Buna en başta ben müsaade etmem!

2- "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!

3- Bırak böyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da NAMERTTİR!

Fatih Portakal senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden yine Allah'a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum.

20231306-fatih-portakal.webp

FATİH PORTAKAL NE DEMİŞTİ?

Gazeteci Fatih Portakal, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti açıklamalarının arkasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatının olduğunu iddia etti.

Portakal, açıklamasında, "Ben bunun bir talimatla yapıldığını düşünüyorum. Açık açık net ismini de söyleyeyim Kılıçdaroğlu'nun yakınındaki isimlerden biri" dedi. Özgür Özel'in aday gösterilmesinin ise Kılıçdaroğlu ile arasını bozmak istemediği için olduğunu tahmin ettiğini belirtti. Ancak talimatın kanıtlanamayacağını ifade eden Portakal, "Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum. Çünkü ben de net konuşmayı seven bir insanım" dedi. Portakal, Kılıçdaroğlu'nun önceliğinin İstanbul'un kazanılması olduğunu söyledi ve "Partinin içerisinde böyle insanlar da var ama bu insanlara yurttaş olarak tepki verenler de var" demişti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar