Demokrat Parti’de deprem! Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa etti

Demokrat Parti’de deprem! Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa etti
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugünden itibaren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bu süreç içinde çalıştığım tüm teşkilat arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Aksoy açıklamasında, "Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Destekleriniz için teşekkür ederim" dedi.

kapak-172039.jpg

İLAY AKSOY KİMDİR?

Kıbrıs'ın doğumlu olan İlay Aksoy’un moda dünyasından siyasete uzanan ilginç bir yaşam hikayesi bulunuyor. 16 Aralık 1969 tarihinde doğan Aksoy, eğitimine East Sydney Technial College'da Moda Tekstil Bölümü üzerine odaklanarak başladı ve 1990 yılında bu alanda eğitimini tamamladı.

Moda dünyasında edindiği deneyimlerle donanmış olan Aksoy, ilerleyen yıllarda eğitimci kimliğiyle de ön plana çıktı. Mesleğini eğitim alanında sürdüren Aksoy, öğrencilere ilham oldu..

Aynı zamanda siyaset sahnesinde de aktif bir rol üstlenen Aksoy, İYİ Parti'nin İstanbul 2. Bölge Bölgesi'nde 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde 4. sıradan milletvekili adayı olarak yer aldı.

Siyasi arenada adını daha da duyurmak isteyen Aksoy, 31 Mart 2019'da gerçekleşen yerel seçimlerde İYİ Parti'nin İstanbul Fatih Belediye Başkan Adayı oldu.

.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar