Fatih Portakal “bu iddia çok ciddi” dedi: Sakın hafife almayın

Fatih Portakal “bu iddia çok ciddi” dedi: Sakın hafife almayın
Sözcü Tv Ana Haber Spikeri Fatih Portakal, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Dark Web” iddiasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

TURGAY SAKARYA / GÜNBOYU

Millet İttifakı''nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu İletişim Başkanı Fahrettin Altun''u uyararak "Dark Web" iddiasında bulundu. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u “Cambridge Analytica''cılık oynamak” ile suçladı.

“YÖNETENLERİN SON AÇIKLAMALARINA BAKIYORUM KORKUTUCU”

Gazeteci Fatih Portakal''da bu iddialara ilişkin Kılıçdaroğlu’nun Dark Web iddiası çok ciddi bir mesele… Hafife alınmaması gerekiyor" yorumunda bulunurken "Cambrigde Analytica hadisesi ise hala hafızalarda. Fahrettin Altun reddetse de olmayacak, yapılamayacak şey değil. Yönetenlerin son zaman açıklamalarına bakıyorum korkutucu. Amaç ilk defa oy kullanacakları sandığa göndermemek, oy kullanmamalarını sağlamak olabilir mi? İnanmak istemiyorum ama kuşku da yok değil içimde. Her şey olabilir, o yüzden ilk defa oy kullanacaklar, gençler, tüm seçmenler sandığa. Böyle bir oyun düşünülüyorsa veya var ise bozmak da bizim işimiz. Haydi sandığa…" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar