İYİ Parti lideri Meral Akşener istifa eden Yavuz Ağıralioğlu hakkında ilk kez konuştu

İYİ Parti lideri Meral Akşener istifa eden Yavuz Ağıralioğlu hakkında ilk kez konuştu
İYİ Parti’de önemli görevler yaptıktan sonra istifa eden Yavuz Ağıralioğlu partiden istifa etmişti. Meral Akşener, Ağıralioğlu hakkında ilk kez konuştu.

İREM GÜL / GÜNBOYU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk’te Teke Tek programında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

“SİNAN OĞAN MHP GENEL BAŞKANI OLMAK İSTİYOR”

Akşener, bir soruyu yanıtlarken, Muharrem İnce ve Sinan Oğan''ın cumhurbaşkanı adayı olmaları sebebiyle linç edilmelerinin, hakarete uğramalarının doğru olmadığını söyledi. Akşener, "Sayın Oğan''ı tanırım, bilirim, değerli bulurum. Onun bir hedefi var, MHP Genel Başkanlığını almak, çok saygıdeğer tutumu. Onun üzerinden de yürüyor.

“MUHARREM İNCE’Yİ MİLLET İTTİFAKI’NDA GÖRMEK İSTERİM”

Fakat Sayın İnce CHP''den koptuğu için CHP seçmeni üzerinde etkisi var gibi anlaşılıyor. Dolayısıyla da bir genel gerilim var gördüğüm. ''Sayın İnce''ye (Millet İttifakı''na buyurun gelin) deseler çok memnun olurum'' demiştim. Hala aynı yerde duruyorum" ifadelerini kullandı.

“KİMSEYİ İNCİTMEDİM AMA İNCİTİLDİM”

"Masaya geri döndüğünüzde Sayın Yavuz Ağıralioğlu partinizden istifa etti. Aday listeleri belirlenirken Aytun Çıray istifa etti. Bunlar İYİ Parti''de çatlak olduğunu mu gösteriyor?" sorusu üzerine Akşener, Çıray''ın ikinci sırayı kabul etmeyerek, adaylıktan çekildiğini belirtti. Yavuz Ağıralioğlu ile de istifası sonrasında görüşmediklerini bildiren Akşener, partisinden ayrılan kimse hakkında incitici bir söz söylemediğini, genelde kendisinin incitildiğini ifade etti.

“MİDE BULANDIRICI, SAHTE BİR TAVIR”

"Bir şeyden daha bıktığını" dile getiren Akşener, "Her ayrılan arkadaşımız sonuçta şu HDP''yle ilgili mevzuyu ortaya koymuyorlar mı, artık midem bulanıyor. Ama artık bunu ben çok saygısız ve çok da sahte bir tavır olarak görüyorum" dedi.

“HÜSEYİN BAŞ’IN MASADA OLMASINI İSTEDİM”

Akşener, bir soru üzerine, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce''nin altılı masaya gelmesi konusunu CHP ile konuşmadığını söyledi. Masaya yalnızca Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş''ın talebini getirdiğini ifade eden Akşener, Baş ve partisiyle ilgili problem bulunmadığı ama "Altı oldu bu masa, masayı büyütmek istemiyoruz" denildiğini anlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar