Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye çağrı: 'Sinan Oğan'ı bilmem ama...'

Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye çağrı: 'Sinan Oğan'ı bilmem ama...'
Gazeteci Fatih Portakal, Erzurum mitinginde Ekrem İmamoğlu'nun taşlı saldırıya uğramasıyla ilgili Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye çağrıda bulundu. Portakal, "Faşizme hep birlikte dur demeliyiz. Sinan Oğan’ı bilemem ancak Muharrem İnce’nin durumu gözden geçirip, adaylıktan çekilmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu''nun Erzurum mitinginde uğradığı taşlı saldırı sonrasında Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için adaylıktan çekilme çağrısı yapan Portakal, saldırı hakkında "Organize mi yoksa bireysel mi? Bence hiçbir önemi yok! Çünkü ceza almayacaklarını korunacaklarını biliyorlar." ifadelerini kullandı. 

"FAŞİZME GEÇİT VERMEME ZAMANI"

Portakal''ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Erzurum’da yaşananlar ve İmamoğlu’nun bugün yapacağı Konya mitingi öncesi kendini bilmezlerin mesajları iktidar bloğunun çaresizliğini gösteriyor. Organize mi yoksa bireysel mi? Bence hiçbir önemi yok! Çünkü ceza almayacaklarını korunacaklarını biliyorlar. Hiçbir seçimde ülke bu kadar gerilmemişti.

Faşizme hep birlikte dur demeliyiz. Sinan Oğan’ı bilemem ancak Muharrem İnce’nin durumu gözden geçirip, adaylıktan çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaman siyasi inatlaşmaların değil faşizme kollektif olarak geçit vermeme zamanı. Sorumluluk siyasilerde…" 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar