Fatih Altaylı'dan İYİ Partilileri çok kızdıran sözler! Eğer Yavaş ve İmamoğlu korkaksa...

Fatih Altaylı'dan İYİ Partilileri çok kızdıran sözler! Eğer Yavaş ve İmamoğlu korkaksa...
Gazeteci Fatih Altaylı, youtube'da yayınladığı videosunda Merak Akşener'in grup konuşmasında yaptığı konuşmaya değindi. Fatih Altaylı Meral Akşener'e çok sert tepki gösterdi.

Gazeteci Fatih Altaylı, dünkü grup toplantısında Nihal Atsız’dan okuduğu şiirdeki ‘korkak yavaş’ ifadesi ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’a göndermede bulunduğu iddiasını yorumladı. Altaylı, “Reel politiğin dışında bir talepte bulunuyorsunuz; sonra da bu talebi yerine getirmeyenler için korkak diyorsunuz” dedi.

iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-aa-2152538.jpg

Altaylı şunları söyledi:

"Akşener Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bu yana gerek İmamoğlu gerek Yavaş'ı korkaklıkla suçluyor. Meral Akşener'in söylediğinin reel politikle uzaktan yakından alakası yok. Nasıl çıkacaklar? Bir partinin çatısı altındalar. Ekrem İmamoğlu aday olmak için CHP'den istifa edip İYİ Parti'nin adayı olmak için imza mı toplayacak nasıl yapacak? Ya da CHP'nin desteği olmadan nasıl olacak? Ya ikisi birden olmak isteseydi ne olacaktı mesela? Reel politiğin dışında talepte bulunup sonra bu talebi yerine getirmeyenler için 'korkak'... Bu sefer ne olacaktı? Bu ikisine bugün siz çıkmasaydınız Kılıçdaroğlu seçilecekti mi denilecekti? Meral Hanım haksızlık ediyor.

fatih-altayli.png

"BİR NUMARALI KORKAK SENSİN"

"Eğer Onlar korkaksa sen de korkaksın. Mansur Yavaş'a ve Ekrem İmamoğlu'na korkak diyorsan bir numaralı korkak sensin. Son güne kadar masada söyleyeceğini söylemeye çekin. Ay kibarlık ettik... Bilmem ne. Kibarlık falan yok bu işte. Beyefendi siz varsanız biz yokuz! Baştan söyle. Son güne bekle sonra masadan bağıra çağıra kalk. Sonra tekrar otur sonra başkasına korkak de. Sen Eylül ayında yumurta kapıya dayanmadan beyefendi varsanız yokuz deme cesaretini göstermiyorsunuz sonra Mansur korkak o korkak, bu korkak. Yapmayın Allah aşkına"

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar