Haluk Levent'ten burs açıklaması: Başvurular eylülde

Haluk Levent'ten burs açıklaması: Başvurular eylülde
Asgari ücrete yüzde 30 zam geldiği akşam, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yüzde 80 oranında zam yapılması büyük tepki topladı. Pek çok öğrenci zor durumda kalırken, ünlü sanatçı Haluk Levent'ten yurt sorununa ilişkin bir açıklama geldi. Levent, önümüzdeki dönemde burslu öğrenci sayısını ve burs ücretini arttıracaklarını açıkladı.

FAHİŞ KYK ZAMMI SONRASI HALUK LEVENT'TEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE!

Türkiye yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele ederken, milyonlarca öğrencinin tek barınma imkanı olan KYK yurtlarına gelen yüzde 80 oranındaki fahiş zam Türkiye''nin gündemine oturdu. Asgari ücrete zammın açıklandığı günün akşamında gelen yurt zammı sonrası çok sayıda genç sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterirken, kurduğu AHBAP yardım derneği üzerinden çok sayıda hayır projesi düzenleyen ünlü sanatçı Haluk Levent''ten önemli bir paylaşım geldi.

Hali hazırda üniversite öğrencilerine burs desteği veren ünlü sanatçı, KYK zammı sonrasında çok sayıda mail aldığını belirterek, verdikleri burs sayısında ve burs miktarında yüzde 100''lük artışa gidileceğini duyurdu.

Haluk Levent''in paylaşımı şu şekilde: KYK’ya gelen zamdan sonra çok mail aldık. Öğrenci kardeşlerim! Ekimden itibaren hem burslu öğrenci sayısını hem de burs ücretlerini yüzde yüz artıracağız. Başvurular Eylül başında açılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar