Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Pres makinesine sıkışıp can verdi!

Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Pres makinesine sıkışıp can verdi!
İzmit'te 3 gün önce, fabrika sahibi olan Necmi Şahin'in (48) pres makinesine sıkışarak yaşamını yitirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 5 Mayıs'ta saat 22.30 civarlarında İzmit ilçesi Alikahya Atatürk Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi’nde plastik parça üretimi yapılan bir fabrikada oldu. Fabrikaya yeni alınan bir pres makinesinin kurulumu esnasında, bilinmeyen bir nedenle makinenin içine giren fabrika sahibi olan Necmi Şahin, cihazın aniden çalışmasıyla içeride kalıp, sıkıştı. İşçilerin ihbarı üzerine fabrikaya hemen polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Necmi Şahin, ağır yaralı bir şekilde götürüldüğü hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Şahin'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından İzmit'te Alikahya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

fabrika-sahibinin-pres-makinesine-sikisi-50898.jpg

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Şahin'in yaşadığı iş kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yanında işçisi olan Şahin'in makinenin içine girdiği ve aniden çalışan cihazı durdurmak için yanındaki işçinin çaba harcadığı o anlar saniye saniye yer aldı.

fabrika-sahibinin-pres-makinesine-sikisi-50898-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar