Yalı Çapkını'nın Serter'i Tufan Gökpınar'ın evi büyük bir gürültüyle yıkıldı

Yalı Çapkını'nın Serter'i Tufan Gökpınar'ın evi büyük bir gürültüyle yıkıldı

Yalı Çapkını'nın Serter'i Tufan Gökpınar, Şişli'deki evinde şok edici bir olayla karşılaştı. Yan binanın yıkımı sırasında kepçe operatörü, Gökpınar'ın evinin duvarını da yıktı. Olay anında evde bulunan oyuncunun kız arkadaşı neye uğradığını şaşırdı.

Tufan Gökpınar, Yalı Çapkını dizisindeki Serter karakterini canlandırıyor ve yaşadığı ev Şişli'de bulunuyor. Oyuncunun evinin yan binasında bir yıkım çalışması sürüyordu ve inşaat firması sokakta bulunan bir binayı yıkmaya başladı.

s-23ea25c0d8f9bb27d966e2345ee71680ba9ca1be.webp

Kepçe operatörü, duvara vurduğu kepçeyle birlikte Tufan Gökpınar'ın evinin duvarını da yıktı.

640xauto-002.webp

DUVAR BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE YIKILDI

Duvarın büyük bir gürültüyle yıkılmasıyla birlikte, evde bulunan Gökpınar'ın kız arkadaşı Çağla Taşdelen adeta şok oldu. Olay anları, Taşdelen tarafından kayda alındı ve duvarsız evden sokağı gösteren görüntüler ortaya çıktı.

plopo.jpg

Evde yaşayan bir diğer kişi olan Başak Şahin ise olayın ardından geldiği sokakta yaşananları dışarıdan kayda aldı.

YIKIM DURDURULDU

Olayın ardından Gökpınar ile görüşen firma yetkilileri, hatayı kabul etti ve yıktıkları duvarı içeriden ördüler. Ayrıca, şikayet üzerine zabıta ekiplerinin yıkımı durdurduğu öğrenildi.

TUFAN GÖKPINAR KİMDİR

Yalı Çapkını dizisindeki karakteriyle tanınan Tufan Gökpınar, geçen yıl Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında ikinci olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu yılın yarışmasına katılmak isteyenlere bazı tavsiyelerde bulunan Gökpınar, model olmanın zorluklarını ve keyiflerini paylaştı.

2016 yılında model olma kararı aldığını ifade eden Gökpınar, o dönemde bu kadar başarılı olabileceğini tahmin etmediğini dile getirdi. Model olma serüvenine nasıl başladığını anlatan Gökpınar, “İlk kez podyuma çıktığımda yer çekimi kaybolmuş gibiydi. Nasıl yürüdüğümü hatırlamıyorum, çok heyecanlandım” diyerek duygularını ifade etti.

İlgili Haberler