Eylem Tok skandalında ses kayıtlarını ifşa eden muhabir Revna Demirören ile telefonda ne konuştu

Eylem Tok skandalında ses kayıtlarını ifşa eden muhabir Revna Demirören ile telefonda ne konuştu

Eylem Tok haberini yayınlamaması için Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’den telefon alan DHA muhabiri Rojda Altıntaş, neler konuşulduğunu ilk kez açıkladı.

Ünlü yazar Eylem Tok ile estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, Kemerburgaz’da arkadaşlarıyla birlikte bindiği araçla 1 kişinin ölümüne sebep olmuş ve annesiyle ABD’ye kaçmıştı.

Eylem Tok ve oğlu için ABD'ye iade talebi iletildi - Son Dakika Haberleri

Türkiye’nin konuştuğu olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken DHA muhabiri Rojda Altıntaş, Revna Demirören’in şoförü İlker isimli şahsın kendisini arayıp haberi yayınlamaması için talimat verdiğini açıklamıştı.

Demirören Haber Ajansı’ndan istifa eden genç muhabir, o gece neler yaşandığını, ne konuşulduğunu YouTube kanalında tüm detaylarıyla tek tek açıkladı. İşte detaylar…

Demirören'den muhabire 'Eylem Tok' sansürü: Konuşmalar ortaya çıktı

REVNA DEMİRÖREN: BU HABERİ YAPMAYIN

Revna Demirören’in şoförünün kendisini aradığında inanmadığını belirten Altıntaş, telefon konuşmasını şöyle anlattı:

İlker denen kişi tekrar aradı. Rojda Hanım merhaba, Revna Demirören yanımda ve sizinle konuşmak istiyor dedi. Revna Demirören şöyle dedi: Gazeteciliğinize saygım sonsuz ama bu çocuk benim çocuğumun çocukluk arkadaşı, psikolojisi hiç iyi değil, bu haberi yapmayın. Yapacaksanız da lütfen çocuğun ismini ve detayları kapatalım dedi.

yttt.jpg

GÖRÜNTÜLÜ ARADI

Telefonda konuşan kişinin Revna Demirören olduğuna inanmadığını belirten Altıntaş, Demirören’in kendisini görüntülü aradığını söyledi.

Görüşmeyi ekran görüntüsü aldıktan sonra şefine gönderdiğini haberin yayımlanmayacağı komutunu aldığını açıkladı.

Acılı aileden Eylem Tok'a bir çağrı daha - Sözcü

“FOTOĞRAF BAŞKA BİR YERE GÖNDERİLMEYECEK” EMRİ VERDİ

Şoförün yeniden aradığını ifade eden Altındaş, “Rojda o fotoğraf başka bir yere gönderilmeyecek. Birkaç yere atmışsın galiba. Revna Hanım istemiyor” dediğini itiraf etti.

Son olarak haberi genel müdür Celal Korkut’un talebi üzerine kısa ve detaysız şekilde yayınladıklarını açıklayan Altındaş, korktuğunu ama vicdanen içinin rahat olmadığı için kayıtları ortaya çıkardığını söyledi.

“BAŞIMIN BELAYA GİRECEĞİNİ KENDİME DEFALARCA TEKRAR ETTİM”

Altındaş “Ben genç bir muhabir olarak bu haberin üzerine gitmemem gerektiğini, başımın belaya gireceğini, ailemle alakalı sorunlar yaşayacağımı kendime defalarca tekrar ettim” dedi.

nhgf.jpg

Kaza sonrası oğluyla birlikte yurt dışına kaçan Eylem Tok’u arama çalışmaları devam ederken Tok ile oğlu ABD’de New York sokaklarında gülerken fotoğraflanmış, Tok’un otel listesinde isminin görünmemesi için ekstra para teklif ettiği iddia edilmişti.

İlgili Haberler