Eylem Tok'un katil oğlunun daha önce çektiği videoda korkunç detay yıllar önce cinayetin provası mı yapıldı

Eylem Tok'un katil oğlunun daha önce çektiği videoda korkunç detay yıllar önce cinayetin provası mı yapıldı
Bir kişiyi öldürerek annesi Eylem Tok ile birlikte yurt dışına kaçan Timur Cihantimur’un küçük yaşlarda izlediği Youtube dizisindeki kaza sahnesinin yaptığı kazayla benzerliği dikkat çekti.

ESMA KARAYEL / GÜNBOYU/ ÖZEL HABER

Ünlü yazar Eylem Tok ile ünlü cerrah Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur ehliyetsiz kullandığı lüks marka araçla Kemerburgaz’da ATV’si arızalanan 5 kişiye çarptı ve Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep oldu.

Yazar Eylem Tok, ölümlü kaza yapan 16 yaşındaki çocuğunu yurt dışına kaçırdı! - Yeni Malatya Gazetesi

Feci kazanın ardından Eylem Tok, oğlunu önce Mısır sonra ABD’ye kaçırdı. Kaçak anne ile oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı ancak hala bulunamadılar.

Batuhan Çolak on X: "Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un yurtdışına kaçışı çok normal bir süreç değil. Ölümlü bir kaza yaşanıyor. Kazaya karışan araç belli, plakası belli, sahipleri belli. Şahıslara yakalama kararı

Tok ile oğlu son olarak New York sokaklarında gülerken görüntülendi. Savcılık tarafından ifadesi alınmak üzere çağrılan baba Bülent Timurcihan ise oğlunun kaçtığından haberi olmadığını, teslim olmasını istediğini söyledi.

Firari Eylem Tok ve oğlu ABD'de görüntülendi - Sözcü

Tüm Türkiye’nin konuştuğu kazaya ilişkin bir detay daha ortaya çıktı. Timur Cihantimur’un 2018 yılında açtığı Youtube kanalında çektiği videoda anlattığı bir dizi dikkat çekti.

lkjjj.jpg

“EN SEVDİĞİM MİNECRAFT ZENGİNLER VE FAKİRLER”

Tahmini 10 yaşındayken babasıyla birlikte gittiği yurt dışı seyahatlerini saniye saniye çekerek YouTube üzerinden Timur TV adı altında paylaşan Timur Cihantimur bir videosunda şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar benim en sevdiğim Minecraft Zenginler ve Fakirler’in Parodileri. Onun videoları izliyorum çok seviyorum.

mj.jpg

Cihantimur’un izlediği bu Minecraft YouTube dizisinde Zengin ve Fakir olarak adlandırılan karakter üzerinden hayatlar sınıfsal ayrım yapılarak aktarılıyor.

bggg.jpg

ARABA YARIŞI SAHNESİ DETAYI

Bu dizinin dikkat çeken detayı ise şu. Dizide araba ile yapılan 2 kaza sahnesi yer alıyor. Minecraft Zenginler ve Fakirler isimli parodide Zengin ve Fakir karakterleri bir araba yarışı yapıyor. Yarışın sonunda ise Zengin karakteri hırslanıp öne geçmeye çalışırken kaza yapıyor, yanan araba içinde kalıyor.

ccccccc-001.jpg

YARIŞ YAPTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Timur Cihantimur’un da kaza gecesi arkadaşıyla araba yarışı yaptığı iddia edilmişti.

mbvs.jpg

REŞİT OLMADAN KAZA YAPIYORLAR

Yine parodinin başka bir sahnesinde HENÜZ REŞİT OLMAYAN Zengin ile Fakir karakterleri babalarını rahatsız eden 2 kızın üzerine araba sürüyor. Kazayı gören babaları onlara yerdeki KANLARI TEMİZLEMELERİ İÇİN komut verip kızlar ölürse ceza alacaklarını söylüyor. Çocuklar ise babalarına “Sizi rahat bırakmıyorlardı, Hak ettiklerini verdik onlara. Hastaneye götürmeyin kan kaybından ölsünler” diye sesleniyor. Ardından kızları arabayla hastaneye götürüyor.

Oyunda çocukların bilinç altına verilen mesajlardaki dikkatsizlik ve sorumsuzluğun boyutu oldukça yüksek.

nnnn.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar