Tüm İstanbul bu olayı konuşuyor çarşaflı kadını sokak ortasında sürükleyerek dövdü

Tüm İstanbul bu olayı konuşuyor çarşaflı kadını sokak ortasında sürükleyerek dövdü
İstanbul Fatih’te bir telefon dükkanında aldığı kılıflar için eksik para bırakan bir kadın dükkan sahibinin yeğeni tarafından sokak ortasında darp edildi.

Fatih'te bir telefon kılıfı iadesi nedeniyle yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre geçmiş günlerde dükkâna gelen bir kadın müşteri iki telefon kılıfı aldı ancak bir kılıfı iade etmek istedi.

istanbul-fatihte-telefon-bayisinde-ki-31817-2.jpg

Tartışmanın büyümesi üzerine kadın dükkan sahibi Y.Ş.’ye tokat attı. Amcasına tokat atıldığını gören A.Ü.Ş., isimli şahıs ise kadını darp etti.

istanbul-fatihte-telefon-bayisinde-ki-31817-5.jpg

Dükkan sahibinin iş yeri gece saatlerinde bir grup tarafından talan edildi ardından dükkan mühürlenerek ruhsatı iptal edildi. Konuya ilişkin Fatih Belediyesi tarafından şu açıklama yapıldı:

Fatih Atikali Mahallemizde bir hanımefendinin darp edilmesi ve manevi değerlerimize hakareti içeren menfur olayın görüntüleri sosyal medyaya yansımıştır.

aw171269-01.jpg

Fatih Belediyemiz ve Emniyet Birimlerimizin çalışması sonucunda iş yerinin ruhsatı iptal edilmiştir. Dükkan sahibi Vakıflar Bölge Müdürlüğü tahliye sürecini başlatmıştır. Darp ve küfür fiilini işleyen A.İ.Ş. gözaltına alınmıştır. Şahsın sorgusunda 11 suç kaydı olduğu ortaya çıkmıştır.

ekran-goruntusu-2024-03-27-132742.png

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar