Masterchef finalinde Tahsin bayıldı!

Masterchef finalinde Tahsin bayıldı!
Masterchef Türkiye All Star bu akşam canlı yayınlanan bölümü ile ekranlara veda etti. Yarışmacılardan Tahsin Küçük, final yarışmasındaki son oylamada kısa süreli baygınlık geçirdi.

Türkiye All Star yarışmasının canlı yayındaki finalinde finalistlerden Tahsin Küçük, son oylar açıklanırken baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yarışmacı verilen kısa bir ara sonrası yeniden yayına devam etti.

Yarışma heyecanı ve stresi ile kısa bir süre rahatsızlık yaşayan yarışmacıya sağlık ekipleri müdahale etti. Yarışmacı Tahsin Küçük'ün kendini iyi hissetmesi ile yayına devam edilirken, yarışmayı Esra Tokelli kazandı.

TAHSİN KÜÇÜK KİMDİR?

Kocaeli'nin 15 Haziran 1997 doğumlu ismi Tahsin Küçük, köken olarak Trabzonlu. Şu anda 24 yaşında olan Tahsin, son 8 yıldır İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Mutfakla olan ilgisinin yanı sıra çeşitli dans türleriyle de yakından ilgilenen genç yarışmacının mutfak serüveni ise 10 yaşından bu yana devam ediyor ve 2019 yılında Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun oldu.

Eğitim hayatına Ulu Gazi İlköğretim Okulu'nda başlayan Tahsin Küçük, ardından Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde lise eğitimini tamamladı. Mutfakla tanışması ise henüz 13 yaşındayken bir bulaşıkçı olarak başladı. 2015 yılında katıldığı Ver Fırına isimli yarışma programı ile adını duyurmaya başlayan Tahsin, üniversite yıllarında birçok yarışmaya katılarak başarı elde ettiğini belirtiyor.

MasterChef Tahsin, Türk televizyonlarında gündüz kuşağı yemek programlarında da yemek editörü olarak görev aldığını ve bu alanda deneyimlerini arttırdığını ifade ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar