Ev sahibi asırladır bu kapı kilitli dedi dinlemediler: Genç kızlar karşılarına çıkan manzaraya inanamadı

Ev sahibi asırladır bu kapı kilitli dedi dinlemediler: Genç kızlar karşılarına çıkan manzaraya inanamadı
Amerika Birleşik Devletleri’nde bir grup öğrenci yeni taşındıkları evlerinde kilitli olan bir kiler kapısı keşfettiler. Evin sahibine durumu sorduklarında kapının asırlardır kapalı olduğunu öğrenen öğrenciler kilidi açmaya karar verdiler

SİNAN ŞAHİN / GÜNBOYU


Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletinde Tiktok'ta yayın yapan Midge ve arkadaşları yeni taşındıkları evde asırlardır açılmayan kilitli bir kapı olduğunu öğrenince harekete geçti.

Biri temkinli bir şekilde içeri girerken diğerleri arkadan çekim yaptı. Kapıyı açan arkadaşlar o anları TikTok’tan paylaştı.

Mahzeni anımsatan kilere girdiklerinde duvarların büyük bir bölümünün popüler animasyon karakterleriyle boyalı olduğunu gördüler.

Daha fazla incelemeden sonra grup, kilerin dönüşümünün yaklaşık yirmi yıl önce 2007'de gerçekleştiğini öğrendi. Midge'in sosyal medya sayfasında paylaşılan klip kısa sürede viral oldu ve 1,1 milyondan fazla görüntülendi.

Midge sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Böyle bir şey beklemiyorduk. Ev sahibimiz kilerin asırlardır hiç açılmadığını söylemişti. Birileri bizden önce burayı keşfetmiş olmalı” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar