DEM Parti Diyarbakır’da kayyımdan bayrağı devraldı: İlk yaptıkları şey bakın ne oldu

DEM Parti Diyarbakır’da kayyımdan bayrağı devraldı: İlk yaptıkları şey bakın ne oldu
31 Mart Yerel Seçimlerin'de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan DEM Parti başkanları, kayyım yönetime son vererek 11 bürokratı da görevden aldı.

Diyarbakır'da DEM Parti'nin seçimi kazanması sonrasında, 8 yıldır kayyım yönetimi altında olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde önemli değişiklikler yaşandı.

diyarbakirda-dem-donemi-11-daire-baskani-gorevden-alindi-qf5q.webp

Yerel yönetimde görevi devralan belediye başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun'un aldığı kararla, kayyım döneminde atanan 11 bürokratın görevine son verildi.

Bu değişiklikler kapsamında, farklı daire başkanlıklarına yeni atamalar yapıldı. Yol Yapım Daire Başkanlığına Hanefi Kaymak, Basın Yayın Daire Başkanlığına Rezan Karakaş, Genel Sekreter Yardımcılığına Reşat Bakan, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Berçim Güzel, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına Emrah Erdal, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına Arif Çelik ve Mali Hizmet Daire Başkanlığına Özlem Tekin getirildi.

mazbata-001.jpg

Ayrıca, Zabıta Daire Başkanlığına da yeni bir atama yapıldı. Seçim öncesinde ise Sağlık Daire Başkanı Kasım Aydın'ın eski görev yerine, İl Tarım Müdürlüğü'ne, Genel Sekreter Yardımcıları Vedat Göngür ve Bülent Çivelek'in ise sırasıyla Mersin ve Ordu Belediyesi'ne geri döndüğü belirtildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar