Ermeni taraftarlar İstiklal Marşı'nı ıslıkladı: Türklere küfreden şarkılar çaldı!

Ermeni taraftarlar İstiklal Marşı'nı ıslıkladı: Türklere küfreden şarkılar çaldı!
Ermenistan ve Türkiye arasında oynanacak EURO 2024 elemeleri grup mücadelesi öncesinde, Erivan'daki Vazgen Sargsyan Hanrapetakan stadyumunda Ermeni taraftarlardan Türkiye'ye yönelik skandal hakaretler geldi.

Mustafa Balcı / Günboyu

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk hafta maçında Türk Milli Takımı, deplasmanda Ermenistan ile karşılaşıyor. UEFA''nın aldığı karar ile mücadeleye Türk taraftarların girişi yasaklanırken, karşılaşma öncesi stat çevresinde binlerce polis ile yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Alınan güvenlik önlemlerinin ardından A Milli Futbol Takımı kafilesi, karşılaşmanın oynanacağı Republican Stadı''na sorunsuz bir şekilde giriş yaptı.

ATATÜRK''E HAKARET EDEN GRUBUN ŞARKILARI ÇALINDI

Ermenistan - Türkiye maçı öncesinde Vazgen Sarkisyan Cumhuriyet Stadyumu''nda müsabakaya 1 saat kala Türk vatandaşlarına hakaret eden Rock grubu ‘System Of a Down’a ait şarkılar çalındı. 

2005 yılında çıkardığı "Holy Mountains" isimli şarkıda ''sözde Ermeni Soykırımı'' yalanlarını dile getiren grup, şarkıya çektiği klipte Mustafa Kemal Atatürk ve birçok Türk kahramanına hakaretler etmişti. Stadyumda yapılan bu saygısız hareket, sosyal medyada büyük tepki çekti.

İSTİKLAL MARŞI ISLIKLANDI

Müsabaka öncesi yapılan seramonide Ermeni taraftarlar, İstiklal Marşı''nı ıslıkladı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar