Ergin Ataman ABD'li yıldızı yuvaya döndürüyor

Ergin Ataman ABD'li yıldızı yuvaya döndürüyor
Deneyimli koç Ergin Ataman, önümüzdeki sezon çalıştıracağı Panathinaikos'ta guard pozisyonu için Monaco'nun yıldızı Mike James'i düşünüyor.

Anadolu Efes’ten sezon sonu ayrılıp, Yunanistan’ın Panathinaikos BC takımının başına geçecek Ergin Ataman, Yeşil beyazlı ekip için transfer çalışmalarına başladı.

Telesport.rs'in aktardığına göre, Panathinaikos, guard pozisyonu için Monaco forması giyen eski oyuncusu Mike James ile anlaşmak üzere.

2015-2016 sezonunda Baskonia ile Avrupa’da ismini duyurduktan sonra, 2016-2017 sezonunda Panathinaikos BC formasını terleten ABD'li guard sonrasında yaşadığı NBA deneyiminin ardından 2017-2018 sezonunun ortasında Yunan ekibine geri döndü. Burada 2 defa Yunanistan Ligi şampiyonu olan Mike James, iki şampiyonlukta da finallerin en değerli ismi seçildi.

32 yaşındaki Amerikalı süper yıldız EuroLeague'deki bireysel unvanların birçoğunu elde etmeyi başardı. Daha önce 2021-2022 sezonunun en iyi takımına seçilen ve 2018-2019'da da "Alphonso Ford Sayı Kralı" ödülünü kazanan oyuncu bir tek EuroLeague şampiyonu olmadı.

James, Baskonia formasını terlettiği zaman ve bu sene Monaco ile olmak üzere iki kere Final Four deneyimi yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar