Galatasaraylı yöneticilerden şampiyonluk sözleri

Galatasaraylı yöneticilerden şampiyonluk sözleri
Galatasaray Spor Kulübü Başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, 23. şampiyonluğu değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da, dün oynanan ve 3-0 kazanılan Fenerbahçe derbisi sonrası şampiyonluğunu kutladı.

Sarı kırmızılı kulübün Başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Radyo Gol’de, “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katılarak, cumhuriyetin 100. yılında gelen zafer hakkında değerlendirmede bulundu.

Niyazi Yelkencioğlu - Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi - GALATASARAY.ORG

(Niyazi Yelkencioğlu)

Galatasaray Spor Kulübü Başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, şunları söyledi:

“Ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi net bir skorla yenip Cumhuriyetimizin 100.yılında şampiyonluğa ulaşarak tarihe geçtik çok mutluyuz. Geçen sene 13.olan bir takımı yepyeni Yönetim, teknik kadro ve futbolcularla şampiyonluğa taşımanın gururunu yaşıyoruz. Çok iyi Galatasaraylı olan Okan Buruk hocamız aile ortamını yarattı ve tenkitlere rağmen cevabı sahada verdi. Şimdi Lig şampiyonluğu ile Avrupa kapımızı yeniden açtık, kaldığımız yerden devam edeceğiz. 3 eleme tabii ki kolay değil ama Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacağımıza inanıyoruz…

‘ERDEN TİMUR BU İŞİ ÇÖZER’

Icardi bizim oyuncumuz değil ama bizden gibiydi.24 maçta attığı 22 golle harika bir performans sergiledi, daha erken gelseydi kesin gol kralı olurdu. İtalya’da yaşadığı gol krallıkları ve PSG gibi bir takımın oyuncusu olmasına rağmen; sempatik tavırları ve son derece alçakgönüllü oluşu ile gönüllere taht kurdu. Başarılı bir oyuncumuz şampiyonluğa direk katkısı oldu ama şartları ağır ama ‘kalmak istemesi” yeterli bizler için. Nasıl bu işin piri Erden Timur onu bulup getirdiyse kalmasını da sağlayacaktır…”

‘MAYISLAR BİZİM’

BOARD - GALATASARAY.ORG

(Rıza Morva)

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morva’da, şampiyonluk hakkında şunları kaydetti:

“Yeni Yönetimimiz sezon planlamasını çok iyi yaptı. Geçen sene 13.olan takımın başına mazisi başarılarla dolu olan Okan Buruk gibi bir hocamızı getirdik. Transfer işinin sihirbazı Erden Timur harika işlere imza attı, futbolcular kaliteli oldukları kadar karakterli isimlerden seçildi. Zordu ama doğru hamlelerle üstesinden gelindi, kurulan aile ortamı ve bozulmayan motivasyon ile başarı geldi. Cumhuriyetimizin 100.yılında kazandığımız şampiyonluktan dolayı çok mutluyuz, herkesi kutluyorum. Ayrıca yeni bir unvan daha kazandık nasıl ‘Mayıslar bizimdir’ dediysek 50-75 ve 100.yıl şampiyonluğu sonrası ‘Çeyrek asırlar bizimdir’ diyeceğiz…

‘KARAR KENDİSİNİN’

Icardi’nin kalmasını istiyoruz, şartlar ne kadar zor olsa da uygun hale getirilebilmesi için çaba saf edilecek. Burada ne kadar mutlu olsa da, taraftarın sevgilisi haline gelse de sonuçta bu işi para için yapıyorlar. Bu güzel ortamı bırakacağını düşünmüyorum ama dediğim gibi birçok dünya devinin radarına girdi transferi kolay olmayacak karar kendisinin. Başkanımız ve Erden Timur gerekeni yapacaktır.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar