Erdoğan kameralar önünde temel atmıştı! Hatay Defne'deki hastane inşaatını görenler telefonlarına sarıldı

Erdoğan kameralar önünde temel atmıştı! Hatay Defne'deki hastane inşaatını görenler telefonlarına sarıldı
24 Mart'ta deprem bölgesi Hatay'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete getirdiği eleştirilerin ardından Hatay Defne'de yapılacak yeni hastanenin temelini atmıştı. Kameralar önünde atılan temel sonrası inşaatın son halini İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez paylaştı.

CEMRE DAĞAŞAN / GÜNBOYU

Türkiye''yi yasa boğan deprem felaketi sonrası 2 devlet hastanesinin yerle bir olduğu Hatay''da moloz kaldırma çalışmaları sonrası inşaat süreci başladı.

Bu kapsamda bir dizi açılış ve temel atma töreni için Hatay''a giden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın temelini attığı hastanenin son hali görenleri şaşırttı.

KAMERALAR İÇİN

Kameralar önünde Defne''de yapılacak yeni hastanenin temelini atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söylemişti:

''''Daha önemlisi bu şehirlerde yaşayan milyonlarca insanımızın kimsenin keyfini bekleyecek, kimsenin hesaplarının tekemmülünü bekleyecek vakti de sabrı da dermanı da yoktur. İşte biz bunun için bir yılda 319 bin konut yaparak altyapısıyla, iş yerleriyle, sosyal ve kültürel birimleriyle tüm ihtiyaçları tamamlayarak şehirlerimizi ayağa kaldırma sözü verdik."

SON HALİNİ PAYLAŞTI

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Erdoğan’ın dün Hatay Defne’de hastane temeli attığı yerin son halini paylaştı.

Çömez’in paylaştığı görüntülerde temel atma töreninin sadece bir göz boyamadan ibaret olduğu ortaya çıktı. Geniş açı ile çekilen fotoğrafta her şey ortaya çıkarken konuyla ilgili Turhan Çömez “Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar.” dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar