Askere küfür etti, yumruk salladı üstelik 'terörist' ilan etti! Böyle milletvekili olmaz olsun

Askere küfür etti, yumruk salladı üstelik 'terörist' ilan etti! Böyle milletvekili olmaz olsun
AKP'nin eski milletvekillerinden Mazhar Bağlı, yol kontrolü sırasında jandarmaya bağırarak el kaldırdığı ve hakaret ettiği görüldü. Bağlı'nın jandarmayı 'terörist'likle suçladığı anlar gündem oldu.

Sosyal medyaya bomba gibi düşen görüntülerde AKP''den 25. dönem milletvekilliği yapan ve eski rektör Mazhar Bağlı''nın askere el kaldırıp hakaret ederek terörist ilan etti.

AKP''li eski vekil Bağlı, yol kontrolü sırasında görevli jandarmalarla kavga etti. Jandarmaların aracını durdurup kendisini yere yatırdıklarını iddia eden Bağlı, "Jandarmalar yalan söylüyor, kaçtığım falan yoktu. Bu jandarmalar kanun namına değil başkası adına burada gelip eşkıyalık, teröristlik yapıyorlar" dedi.

Yaşananlarla ilgili askerleri suçlayan Bağlı''nın bağırdığı jandarma komutanının, söz konusu görüntülerde "Elini kolunu indir, sen jandarmaya böyle bağıramazsın" sözlerine Mazhar Bağlı, "Allah Allah, sen peygamber çocuğu musun?" dedi ve hakaretlerde bulundu. 

Bağlı şunları söyledi:

"Ben eski milletvekiliyim. Burada jandarmalar eşkıyalık yapıyor. Bu jandarmalar kanun namına değil başkası adına burada gelip eşkıyalık, teröristlik yapıyorlar. Ben Türkiye Cumhuriyeti''nin eski milletvekiliyim. Eski rektörüm. Kendi arabamla giderken hiçbir gerekçe yokken beni durdurup yere yatırdılar. Yalan söylüyorlar hiç kaçtığım yok. Şu üstüme başıma bakın. Ben bunu jandarmaya ödeteceğim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar