Erdoğan 'Başka seçeneğimiz yok' diyerek yerel seçim hedefini açıkladı: Dikkat çeken Cumhur İttifakı vurgusu

Erdoğan 'Başka seçeneğimiz yok' diyerek yerel seçim hedefini açıkladı: Dikkat çeken  Cumhur İttifakı vurgusu
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yerel seçimlere hız kesmeden hazırlandıklarının mesajını veren Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır" diye konuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI DOĞRU ADAYLARLA SEÇİME GİRECEK"

31 Mart Yerel Seçimleri'ni işaret eden Erdoğan, saha araştırmaları ile adayları belirleyeceklerini açıkladı.

“Seçim takvimimiz ilerliyor” diyen Erdoğan, seçim çalışmalarına ilişkin şunları söyledi: “Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır. İttifakımızı daha da güçlendireceğiz. Cumhur İttifakı doğru adaylarla seçime girecek. CHP bizim başlattığımız projeleri bile devam ettiremedi. CHP’li iş bilmezlerin yönetimi altında İstanbulluları yoran bir şehre dönüştü. İstanbul CHP zihniyeti elinde eski günlerini arıyor.”

aa-20231130-33067818-33067817-ak-parti-genisletilmis-il-baskanlari-toplantisi.jpg

DEPREM BÖLGESİ'NE MESAJ

Yüksek oy oranları ile yeniden kazanacaklarını söyleyen Erdoğan, “Milletimizi bu cenderen Mart ayının sonunda kurtaracağız. Kabinemiz eser ve hizmet siyasetini hızla sürdürüyor. Her bir belediyemizin saymaya kalsak saatler sürecek hizmetleri var” diye konuştu.

Deprem bölgesine dair de dikkat çeken açıklamalar yapan Erdoğan, şöyle konuştu: “Belediyelerimiz ile deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olacağız. Şehirlerimiz arasında asla ayrımcılık yapmadık. Aksini söyleyen bu ülkeye yalan söylüyor demektir. İnsanımızın günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları görmezden geliyor değiliz. Türkiye’nin sinsi saldırı altında olduğunu kimse inkar edemez. Milletimizle birlikte yıkılmadan ayakta kalmayı başardık. Küresel düzeyde salgınla başlayan ve Rusya Ukrayna savaşı ile devam eden bir süreci gördük. Tüm kaynakları hayata geçirdik.”

TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Konuşmasında Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği’ne sık sık vurgu yapan Erdoğan, “Alta yapı sağlayamayan muhalefet belediyelerinin karşısına Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile geçeceğiz. Bu partide şahsım dahil hiç kimse laüsel değildir” dedi.

"DİĞER PARTİLERDE GÖRÜLEN REZİLLİKLER AK PARTİ'DE YOK'

Diğer partilerde görülen rezilliklerin AKP'de olmayacağını vurgulayan Erdoğan, uzun iktidar yıllarının kendilerini bozmadığını tersine tecrübe kazandırdığını gösterdiklerini belirterek şunları söyledi:, “Amacımız 30 büyük şehir 51’i il tüm ilçelerde tüm belediyelerin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. Vatandaşımız neredeyse orada olmak boynumuzun borcu. Seçime kadar gece gündüz demeden çalışacağız”

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar