Engin Polat ve eşi Dilan Polat Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi

Engin Polat ve eşi Dilan Polat Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi
Gözaltına alınan Engin Polat, eşi Dilan Polat ve aile üyeleri Sıla Doğu ile Kürşat Polat’ın yanı sıra birçok çalışanların ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden ve kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ile Engin Polat, aile üyeleri Sıla Doğu, Sezgin Polat, Kürşat Polat’ın yanı sıra muhasebecileri Beyza Ekici, mali işlerine bakan Av. Ahmet Gün ve bazı çalışanları İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekiplerce yakalanan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Geçtiğimiz günlerde şüphelilere ait 15 şirkette arama ve dijital materyallere el koyma işlemleri gerçekleştirilmişti. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

'İFADEMİZ ALINACAK O KADAR'

Kara para aklama iddiasıyla emniyete getirilen Polat ailesi araçtan inerken gazetecinin sorusuna Dilan Polat'ın kardeşi, 'ifademiz alınacak o kadar' diye yanıtladı. Engin Polat, 'İyi akşamlar' derken, Dilan Polat ise herhangi bir açıklama yapmadı.

aw066351-08.jpg

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılmış, şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallerle defterlere el konulmuştu.

aw066351-11.jpg

aw066351-10.jpg

aw066351-13.jpg

de38e350f69fc01d0ca128dce2927108.jpg

e5d1996b2ad9285bbb8e4f5c8f30fa8c.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar