Milyonların beklediği tarihi verdi: İşte EYT’nin çözüme kavuşacağı tarih

Milyonların beklediği tarihi verdi: İşte EYT’nin çözüme kavuşacağı tarih
EYT sorunu hakkında iktidara seslenen, CHP'li Engin Altay, "EYT'yi ekimde bekliyoruz. El birliğiyle yapalım, yine sizin olsun, siz yapmış olun ama bunun çıkması şart" dedi.

TARİH VERDİ: İŞTE EYT'NİN ÇÖZÜME KAVUŞACAĞI AY!

Emeklilikte yaşa takılan(EYT''liler) milyonlarca kişi, çözüm için sokaklardan, meydandlara iktidara sesleniyor. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Vedat Bilgin, EYT''nin çözümü için yıl sonunu işaret etmişti. 

KYK meselesinin, CHP ve İYİ Parti''nin baskısıyla çözüme kavuşmasıyla gözler artık EYT üzerinde yoğunlşaıyor. Konuyla ilgili CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bir açıklama yaptı.

Engin Altay, EYT sorunu için şunları söyledi:

“Ben önce Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, sonra da Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Her şeye rağmen neticede icranın başında kendisi. Ama bu şekilde yaklaşık 3,5 milyon gencimizin kabusu kısmen de olsa sona erdi. Bunun için teşekkür ediyoruz. Ama bunların çelişkileri bitmiyor. Şimdi EYT’yi gündeme getirecekler, “biz yapacaktık da CHP onun için ekim ayından itibaren Meclis’te EYT’yi çok gündeme getirdi” falan demeyin. Her gün getireceğiz, EYT’yi her gün konuşacağız. Yok öyle ocak, şubat, yok…. EYT’yi ekimde bekliyoruz. El birliğiyle yapalım, yine sizin olsun, siz yapmış olun ama bunun çıkması şart.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar