Herkesin gözünü çevirdiği EYT için Bakan Bilgin'den flaş açıklama

Herkesin gözünü çevirdiği EYT için Bakan Bilgin'den flaş açıklama
Erdoğan tarafından açıklanan KYK kredi faizlerinin silinmesi adımı sonrası tüm gözler Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a (EYT) çevrildi. Konu hakkında flaş bir açıklama yapan Bakan Bilgin, ''En uygun formülü devreye sokacağız" dedi.

BAKAN BİLGİN'DEN FLAŞ EYT AÇIKLAMASI!

Gençlerden gelen yoğun talep ve muhalefet partilerinin baskısı sonrasında üniversite öğrencilerinin sorunu haline gelen KYK kredi faizlerini gündeme alan hükümet, dün merakla beklenen açıklamayı yaptı.

Hükümetin, Kemal Kılıçdaroğlu''nun uyarıları sonrasında bu adımı atması ise tüm gözlerin EYT''ye dönmesine neden oldu. Muhalefet partilerinin sıklıkla gündeme getirdiği EYT soruna ilişkin geçtiğimiz yıllarda negatif açıklamalar yapan AKP''li isimler, seçimlerin yaklaşması ile daha makul demeçler veriyor.

EYT''DE YENİ AÇIKLAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yapılacak çalışmanın yol haritasını açıkladı.

Bakan Bilgin açıklamasında, "Bakanlık bünyesinde çalışma grubu oluşturduk. Maliye Bakanlığı da sürece katılacak. En uygun formülü devreye sokacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar