En yakınındaki isimlerden Hamza Dağ canlı yayında paylaştı! İşte Erdoğan'ın Saray'daki masasında çok konuşulan anket

En yakınındaki isimlerden Hamza Dağ canlı yayında paylaştı! İşte Erdoğan'ın Saray'daki masasında çok konuşulan anket
Yaklaşan seçim süreci ile ilgili partilerin çalışmaları hızlanırken, AKP cephesinden dikkat çeken bir anket yapıldığı ortaya çıktı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Saray'da Erdoğan için muhalefet adaylarına ilişkin yapılan anket çalışmasıyla ilgili konuştu.

GÖKMEN ÖRKMEZ-GÜNBOYU

AKP''li Hamza Dağ, herhangi bir ittifakla anlaşmayan ve cumhurbaşkanı adaylığını sürdüren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili dikkat çeken bir anket sonucunu açıkladı. 

AKP''li Dağ''ın açıkladığı; anket çalışmasıyla beraber "Saray''da muhalefet için anket çalışması yapılıyor" sorusu akıllara gelirken, Muharrem İnce''nin adaylığı için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

TV100''de katıldığı canlı yayında seçim gündemine ilişkin konuşan Dağ, "Muharrem İnce yüzde 10 civarında kendi oyu var. Seçime kadar ben bu civarlarda kalabileceği konusunda tam emin değilim. Kampanya dönemi önemli olacak" şeklinde konuştu.

Dağ, "Muharrem İnce''nin performansı önemli. İnce''nin bu kadar oy alma noktasına gelme sebebi nedir? Asıl mevzu orada. İnce''ye Kasım''da, Aralık''ta, Ocak''ta baktığımızda yok. Şubat''ta 0''lar 1''ler, Mart''tan sonra yüzde 10''lu oylar konuşuyoruz. Partisi 4-5 civarında. Nedeni 7''li masanın adayının tutmamış olması, kabullenilmemiş olması" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar