Ünlü gazeteci son yazısında duyurdu! Erdoğan'ın 2 hafta sonra vereceği müjde sızdırıldı

Ünlü gazeteci son yazısında duyurdu! Erdoğan'ın 2 hafta sonra vereceği müjde sızdırıldı
14 Mayıs'ta yapılacak seçimler yaklaşırken, oy kaybettiğini fark eden AKP, çeşitli müjdeler sunmaya hazırlanıyor. Gazeteci Fatih Altaylı, Erdoğan'ın duyuracağı 'müjdeyi' açıkladı.

Yaklaşan seçimle beraber oy kaybeden AKP, seçmeni geri kazanmak için doğalgaza indirim yapacağı iddia edildi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Erdoğan 20 Nisan''da ''doğal gaza indirim müjdesi'' verecek, yerli gaz çıktı fiyat düştü havası oluşacak" diyerek, Erdoğan''ın planını şöyle açıkladı:

"Gelen bilgilere göre 20 Nisan’da bir diğer 2023 hedefine törenle ulaşılacak. 20 Nisan’da yapılacak bir büyük tören ile Karadeniz’de bulunan doğalgaz karaya ulaşacak ve BOTAŞ’ın sistemine akmaya başlayacak. Bana gelen bilgilere göre, 20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya ulaşması töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” verecek ve doğalgaz fiyatında bir indirim açıklayacak. Elbette bu indirim, yerli doğalgazın ucuza mal edilmesinden ve toplam maliyetleri düşürmesinden kaynaklanmayacak tam aksine doğalgazdaki sübvansiyon Hazine’ye biraz aha fazla fatura edilecek ama yine de algı olarak yerli gaz çıktı fiyat düştü havası oluşacak."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar