Mahkemeye başvuran Ogün Samast adını değiştiriyor! İşte yeni ismi...

Mahkemeye başvuran Ogün Samast adını değiştiriyor! İşte yeni ismi...
AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın cezaevinden şartlı tahliye edildikten sonra ismini değiştirme kararı aldığı öğrenildi. Peki Samast hangi yeni ismi kullanmak istiyor? Detaylar haberde…

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldürmek suçuyla cezaevine giren ve 16 yıl sonra tahliye edilen Ogün Samast davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Cezaevinden koşullu tahliye edildikten sonra memleketi Trabzon'a dönen Samast'ın adını değiştirmek istediği ortaya çıktı. Akçaabat Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yazılı dilekçeyle başvurusunda bulunan Samast’ın, adının değişmesini talep ettiği öğrenildi.

657800c04e3fe11ed05beeb1.webp

“UNUTULMAK İSTİYORUM”

Hürriyet Gazetesi'nden Musa Kesler’in haberine göre, Samast’ın dilekçesinin detaylarında, Samast adının “Ali Eren Karadeniz” olarak değiştirmek istediği belirtildi. Dilekçede isim değişiklğinin gerekçesini de açıklayan Samast, “Çocuk yaşta vahim bir olaya karıştım. Bundan dolayı toplum içinde zorluklar yaşıyorum. Rahat edemiyorum, unutulmak istiyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar