Emre Belözoğlu isyan etti! ''Ahlaktan ve haysiyetten yoksunlar''

Emre Belözoğlu isyan etti! ''Ahlaktan ve haysiyetten yoksunlar''
Başakşehir, Süper Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Emre Belözoğlu, siyah-beyazlı taraftarların tribünden ettiği hakaretlere isyan etti.

Hafta içi UEFA Konferans Ligi mücadelesinde Belçika''nın Gent takımı ile 1-1 berabere kalan İstanbul Başakşehir FK, bu akşam sahasında ağırladığı Beşiktaş''a 2-0''lık sonuçla mağlup olmayı engelleyemedi. 

Ev sahibi takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından yaptığı basın toplantısında rakibini tebrik ederken, Beşiktaş taraftarının deplasman tribününden yönelttiği küfürlü sloganlar için de sert ifadeler kullandı.

"TERTEMİZ BİR ANNEM VE EŞİM VAR"

Kendisine ve ailesine yöneltilen küfürler hakkında konuşan Belözoğlu, "Benim anneme rahatça bu hakareti edenlerin, evlerine gittiklerinde annelerinin ellerinden öpmelerini istiyorum. Benim adıma bunu yapsınlar. Anneler en değerli varlıktır. Annesi olanlar annesinin elini öpsün, eşi olanlar gitsin bir kere sarılsın. Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş taraftarına yakışmıyor, bizim de ailemiz, annemiz var. Kendilerine yakıştırıyorlar, yakışmıyor. Tertemiz bir annem, eşim var. Beşiktaş''a gönül verenler hassaslardır, yakışmadı. Teknik adam olarak ilk defa Beşiktaş''a kaybettim." ifadelerini kullandı. 

"AHLAKTAN VE HAYSİYETTEN YOKSUN"

Edilen küfürlü tezahüratlara eşlik edenlere yönelik sert ifadeler kullanan Belözoğlu, "Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. Buraya gelenler, ahlaktan ve çok ağır olacak belki ama haysiyetten yoksun. Bu tavırla olmaz. Beşiktaş''ı ve Şenol Hoca''yı tebrik ederim. Söyleyebileceğim şey bu" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar