Elektrik ve doğalgazda tufan kopacak! Bugüne kadar görülmeyen zam geliyor. Mehmet Şimşek talimat verdi...Kritik tarih belli oldu

Elektrik ve doğalgazda tufan kopacak! Bugüne kadar görülmeyen zam geliyor. Mehmet Şimşek talimat verdi...Kritik tarih belli oldu
Ziraat Bankası'nın eski yöneticisi Prof. Dr. Şenol Babuşcu, "talimatı Bakan Mehmet Şimşek" verdi diyerek, elektrik ve doğal gaz fiyatlarına rekor bir zam geleceğini iddia etti.

Ekonomik krizle vatandaşın geçim sıkıntısı giderek artarken, milyonlarca insanı ilgilendiren yeni bir zam haberi daha açıklandı.

Seçimlerden sonra ekonominin başına geçen Mehmet Şimşek ekonomi ile ilgili adımlar atmaya devam ederken, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası'nın eski yöneticisi Prof. Dr. Şenol Babuşcu dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

NET TARİH VERDİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Babuşçu, talimatı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek verdi diyerek, elektrik ve doğal gaz için harekete geçildiğini açıkladı.

Şenol Babuşcu, "Konutlarda kullanılan elektik ve doğalgazda 1 Nisan’dan itibaren maliyet esaslı fiyatlamaya geçilmesi konusunda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in talimat verdiği konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

enol-babuscu.jpg

ELEKTRİK TARESİNİN GÜNCEL FİYATI NE?

1 Ekim'den itibaren geçerli olacak yeni elektrik fiyat tarifesi belirlendi.

1 Ekim'den itibaren geçerli olacak yeni elektrik fiyat tarifesi belirlendi. Yeni tarifeye göre, konut aboneleri için zam yapılmazken, sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

100 kwh tüketimde mesken abonesi için fatura bedeli 150 TL olarak aynı kalacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar